Sari la conținut

Se caută o firmă care să termine reabilitarea fostului liceu din Uzina II

se-cauta-o-firma-care-sa-termine-reabilitarea-fostului-liceu-din-uzina-ii

Primăria Braşov a pregătit documentaţia pentru organizarea unei noi licitaţii pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii fostului Grup Şcolar de Turism şi Alimentaţie Publică de pe strada Zizinului.

Anunţul a fost postat zilele trecute pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice și are o valoare estimată la peste 1,5 milioane de lei. Termenul limită de depunere a ofertelor este 12 iunie, iar viitorul constructor va trebui să finalizeze proiectul în 3 luni de la data deschiderii şantierului.

Începute în februarie 2016, lucrările de reabilitare ar fi trebuit, potrivit contractului, să fie gata cel mai târziu în luna iunie. Proiectul este departe de a fi finalizat, constructorul anunțând că este în incapacitate financiară şi tehnică să termine proiectul şi solicitând rezilierea contractului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, acesta a efectuat 34% din lucrări.

Din toamnă, în acest imobil ar fi trebuit să se mute elevii Liceului cu Program Sportiv, care acum funcţionează în două corpuri, cel de lângă Poarta Şchei şi cel de pe strada Cocorului, însă planul Primăriei a fost dat peste cap.

Comentarii

Ultimă oră