Ministerul Apărării Naţionale, prin Centrul Militar Zonal Braşov, desfăşoară, până la data de 02.08.2018, recrutarea candidaţilor care doresc să devină Soldat-gradat rezervist voluntar.
 
Candidaţii, cetăţeni români, pot fi bărbaţi sau femei, cu domiciliul în municipiul sau judeţul Braşov, având vârsta de cel mult 51 de ani, cu sau fără pregătire militară, absolvenţi cel puţin al învăţământului general obligatoriu (10 clase).

Pentru anul 2018, în judeţul Braşov sunt disponibile 101 posturi de Soldat-gradat rezervist voluntar.

Pentru înscrierea în procesul de recrutare şi selecţie, candidaţii se vor prezenta la sediul Centrului Militar Zonal Braşov, str. Lungă, nr. 231, unde vor fi informaţi cu privire la etapele procesului de recrutare şi selecţie, respectiv Unitatea Militară în care urmează să susţină probele de selecţie, unitatea sanitară militară unde urmează să parcurgă examinarea medicală precum şi Unitatea Militară/ Centrul de instruire în care urmează să execute programul de instruire iniţială.
 
Detalii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Militar Zonal din municipiul Braşov, str. Lungă, nr.231, zilnic, între orele 08:00 – 16:00, telefon 0268.510.466 sau 0268.510.464, pentru a obţine documentele necesare întocmirii dosarului şi detalii legate de etapele care sunt de parcurs.

Nici un comentariu la articolul "Se caută rezerviști voluntari"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here