Sari la conținut
se-da-startul-distractiei-la-dogfest-(1)

DogFest, evenimentul experiențelor canine, le dă întâlnire iubitorilor de animale astăzi, sâmbătă 17 septembrie, în parcarea magazinului Hornbach (pe strada Bucegi nr 3) și vine cu un concept special dedicat tuturor câinilor curajoși însoțiți de stăpânii lor.

Dezvoltat de Royal Canin, evenimentul va cuprinde prezentări de rase, traseu de obstacole și demonstrații spectaculoase de dresaj, alături de multe alte provocări distractive.

   "Te invitțm la distracție cu cainele tau"!


   Proprietarii de câini şi patrupedele lor au parte şi anul acesta de seria de evenimente din cadrul DogFest, organizate încă din 2011. Toți participanții înscrişi în competiţie se vor bucura de premiile oferite.

   Și la această ediție, vizitatorii vor putea participa la concursurile de cunoaștere a raselor, dar și la o tombolă cu premii. Vor mai fi organizate, de asemenea, prezentări de rase, dar și un traseu cu obstacole pentru cei mai agili câini. Programul include și demonstrații impresionante de dresaj ce vor fi executate de specialiști în domeniu.

Prin acest festival, se doreşte să se puncteze şi să se sărbătoreasca unicitatea și frumusețea fiecărui câine. Un alt obiectiv e ocazia de a-i învăța pe stapânii de căței să le ofere prietenilor lor necuvântători o nutriție echilibrată, bazată pe nevoile specifice fiecărei rase.

Per ansamblu DogFest îşi doreşte să aducă laolaltă câini și proprietari, pasionați dar şi necunoscători, deoarece câinii chiar merită toată atenția și dragostea noastră.

Iubitorii de câini sunt aşteptaţi să se distreze alături de patrupedele lor, sâmbătă, de la ora 11, în parcarea Hornbach din Braşov. Înscrierile se fac la faţa locului.

Comentarii

Ultimă oră