Sari la conținut

Se deschid porțile tărâmului de poveste LollyBoom 2018 ediția Brașov

se-deschid-portile-taramului-de-poveste-lollyboom-2018-editia-brasov

Azi, 14 septembrie de deschid porțile celui mai mare festival al familiei LollyBoom 2018 ediția Brașov. Comunitatea brașoveană este așteptată la un veritabil festival al familiei în Parcul Noua în perioada 14 - 16 septembrie. Accesul în festival este GRATUIT.

Festavalierii se vor bucura de ateliere creative pentru toate vârstele, spectacole la scenă și diverse activități în zona parcului cu scopul de a petrece timp de calitate alături de cei dragi și de a petrece timp în natură.

Înscrierile în cadrul atelierelor se pot face la http://www.lollyboomfestival.com/inscrieri/ în limita locurilor disponibile. Atât cei mici, cât și adulții pot participa la ateliere de traforaj, cusut flori, expoziții călătoare, atelier de squishy, slime, quiling, origami, broșă cu buburuză.


Atelierele de pictură vor fi diversificate și sub diferite forme: pictură cu pălmuțele, pe figurine 3D, ipsos, facepainting. Cei mici se vor juca cu plastilină, vor învăța despre lumea animalelor, pământul planetă vie.

Totodată vor învăța tainele limbii engleze, germane, vor deprinde tainele croitoriei și a gătitului. Cu lego, copiii vor construi roboti descoperind astfel tainele matematicii și fizicii. În cadrul festivalului vor fi de asemenea atelierii unde micuții își vor dezvolta creativitatea, încrederea în forțele proprii, munca în echipă și vor învăța să se relaxeze pe deplin.

Spectacolele la scenă vor aduna la rândul lor un public numeros. Brașovenii se vor putea bucura spectacole de magie, teatru, recitale de instrumente, vor cânta împreună cu artiștii, vor dansa pe muzica DJ-ilor și vor participa la concursurile cu premii ale super famiilor Lolly.

Printre decoruri desprinse din povești și animație stradală, spectatorii vor urmări demonstrații de flyboard, panoul cu escaladă, tobogane și își vor putea face poze cu personajul preferat Optimus Prime, din Transfomers.

După atâta joc și joacă, o pauză este bine meritată. Și pentru a avea energia necesară să continuie, festivalierii pot petrecere timp în zona de relaxare unde vor găsi dulcegării, mâncare și băuturi răcoritoare.

Detalii despre programul festivalului găsiți pe site, pagina de Facebook sau la cortul LollyInfo din Parcul Noua.

Acest eveniment este un proiect marca The Dwarfs cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și a partenerilor.

Comentarii

Ultimă oră