Sari la conținut

Se deschide oficial sezonul de schi pe pârtiile de la Predeal

Primăria Oraşului Predeal îi aşteaptă pe toţi iubitorii sporturilor de iarnă la evenimentul organizat joi, 29 decembrie, pe pârtia Clăbucet.
Ziua va debuta cu open-ul de slalom (feminin şi masculin), la care vor participa competitori de la toate cluburile sportive afiliate la Federaţia Română de Schi, fără limită de vârstă. Rezultatele obţinute în cadrul competiţiei se vor puncta în Cupa României.
La ora 14.30 va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor, iar apoi se anunţă o nouă seară incendiară la poalele pârtiei Clăbucet, alături de Cristina Kiseleff, care va susţine un concert de vioară electrică, de la ora 15.15. Trupa Compact a pregătit, cu începere de la ora 16.00, un spectacol live.
„Îi aşteptăm pe toţi cei pasionaţi de sporturile de iarnă, dar şi pe cei care vor pur şi simplu să se distreze şi să se relaxeze, la un eveniment deosebit. Îi asigurăm că buna dispoziţie va fi cuvântul de ordine, iar distracţia va fi la ea acasă, aşa cum se întâmplă de fiecare dată când organizăm un eveniment la Predeal“, spune primarul Oraşului Predeal, Ionel Goidescu.
Seara se va încheia cu o coborâre spectaculoasă cu făclii a reprezentanţilor şcolii de schi, monitorilor, Serviciului Salvamont şi Jandarmeriei, dar şi cu un extraordinar foc de artificii, pregătit de organizatori. (D.K.)

Comentarii

Ultimă oră