Sărbătoare fotbalistică în Mărgineni. Generația ‘70-‘72 se reîntoarce pe teren!


    Mare sărbătoare fotbalistică în Mărgineni. Se împlinesc 65 de ani de la înființarea primei echipe de fotbal din localitate. Se întîmplase la inițiativa regretatului învățător Ioan Popa.

 Acum 65 de ani, iubitorii acestui sport au alcătuit echipa de fotbal a satului Mărgineni, sub numele de „Luceafărul Mărgineni“. Un nume pe care echipa actuală încă îl poartă.

  În cinstea acestui eveniment important pentru sportul local se vor organiza mai multe meciuri de fotbal.

   Duminică, 22 octombrie 2017, toți iubitorii acestui sport, locuitori ai satului dar și curioși sunt invitați pe terenul de lângă Căminul Cultural pentru a participa la un meci de fotbal disputat între veteranii fotbalului și membrii echipei actuale.

   Vor avea loc două reprize de câte 10 minute. În primul meci se vor confrunta cei care au făcut parte din echipa „Luceafărul Mărgineni“ în anii 1970-1972 cu fotbaliștii din echipa actuală iar pentru următoarea partidă se vor forma două echipe combinate care își vor disputa victoria.

      Meciul final se va disputa între echipele actuale Luceafărul Mărgineni contra Șercăiana Șercaia.

  Evenimentul sportiv se va desfășura duminică, 22 octombrie 2017, între orele 12.00 și 13.30.

  Manifestarea este organizată de Asociația Comunitară Baronul David Urs împreună cu Asociația Sportivă „Luceafărul Mărgineni“.

       Mărgineni este un sat în comuna Hârseni din județul Brașov.