Sari la conținut

Se închid zonele de agrement. Brașovenii nu mai au voie în parcuri sau locuri de joacă

se-inchid-zonele-de-agrement-brasovenii-nu-mai-au-voie-in-parcuri-sau-locuri-de-joaca

După publicarea Ordonanței militare nr. 2 privind reducerea riscului de răspândire a coronavirusului, Primarul Brașovului, în calitate de președinte al Consiliului Local pentru Situații de Urgență a anunțat miercuri noi măsuri.


  Astfel, începând cu data de 25 martie 2020 se interzice derularea de activități de recreere în locurile amenajate din parcurile municipiului Brașov (zonele amenajate pentru practicarea de jocuri colective - șah, table, rummy etc.), dar și în celelalte zone ale parcului. Este permisă doar traversarea acestora. Este vorba de Parcul Schaeffler - Livada Poștei, Parcul Titulescu, Aleea de sub Tâmpa, Parcul Magnolia - centrul civic, Parcul Trandafirilor, Parcul Ursul, Parcul Berzei (Someșul), Parcul Lac Noua, Parcul Tractorul, Pasaj Fartec.

Tot din 25 martie, se interzice utilizarea celor 204 locuri de joacă publice, a zonelor de fitness, a celor de workout, a parcurilor pentru skateboard și bicicletă și a terenurilor de sport din municipiul Brașov.

De la aceeași dată este interzisă și utilizarea locurilor special amenajate pentru derularea activităților de picnic. Este vorba de zona La Iepure, zona Pietrele lui Solomon și cea de la Lacul Noua. Aceeași interdicție se aplică pentru orice activitate de picnic pe domeniul public al municipiului Brașov.

Pe de altă parte, începând de luni, 24 martie, se suspendă programul cu publicul la Grădina Zoologică. Tot de la aceeași dată, se suspendă accesul în parcarea multietajată Regina Maria, cu excepția persoanelor care dețin un abonament pentru această parcare.

Comentarii

Ultimă oră