Sari la conținut
se-majoreaza-bursele-elevilor

Primarul Brașovului, Allen Coliban, va convoca, vineri, ședința de îndată a Consiliului Local pentru a aproba o nouă majorare a burselor. Propunerea edilului va fi de dublare a valorii burselor de performanță și sociale, o creștere cu aproape 90% a celor de merit și de studiu, plata retroactivă a diferențelor rămase precum și plata integrală a burselor pentru anul școlar 2020 - 2021.


Comparativ cu bursele aprobate prin Hotărârea Consiliului Local din noiembrie 2020, dată la care s-a făcut ultima majorare, propunerea primarului este ca bursa de performanță să fie majorată de la 100 de lei/lună/elev la 200 de lei/lună/elev, bursa de merit de la 80 de lei/lună/elev la 150 de lei/lună/elev, bursa de studiu va fi majorată de 70 de lei/lună/elev la 130 de lei/lună/elev, iar cea de ajutor social va fi majorată de la 45 lei/lună/elev la 100 de lei/lună/elev.

De această majorare vor beneficia un număr total de 11.130 de elevi înscrişi la cursurile de zi în învăţământul preuniversitar de stat din Municipiul Braşov.

Comentarii

Ultimă oră