Sari la conținut

Se micşorează tarifele de transport pe cablu în Poiana Braşov

se-micsoreaza-tarifele-de-transport-pe-cablu-in-poiana-brasov

Din 6 martie, în cursul săptămânii (nu însă și în week-end), la unele telecabine şi telescaune se vor consuma mai puţine puncte.

De luni, 6 martie 2017, pasionaţii de schi care merg în Poiana Braşov, vor plăti mai puţin pentru transportul pe cablu, reducerile fiind valabile doar în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi.


  Urcările cu mijloacele de transport pe cablu se ieftinesc, începînd cu săptămâna viitoare. Astfel, de luni până joi, la urcările cu telecabina, telegondola sau teleschiul, se vor consuma mai puţine puncte de pe cartelele de schi. Însă pentru zilele de week-end, tarifele rămân neschimbate.

În cursul săptămânii va scădea cu un punct tariful de urcare pe mijloacele de transport. Mai exact, pentru telecabina Capra Neagră şi pentru telegondolă, o urcare va scădea de la 6 la 5 puncte, iar pentru telecabina Kantzel, de la 5 la 4 puncte.

Pentru o urcare cu telescaunul Ruia se vor consuma 3 puncte în timpul săptămânii, faţă de 4 cât era până acum, iar la telescaunul Lupului, tariful va fi de 2 puncte în loc de 3.

Pentru urcările cu teleschiurile, de luni pînă joi, nu se vor aplica însă reduceri, se vor consuma câte un punct de pe cartelă pentru Stadion şi 2 puncte pentru Ruia, Kanzel, Subteleferic şi Bradul.

În ceea ce priveşte tarifele de transport pe cablu în weekend, de vineri până duminică, acestea rămân la fel ca şi până acum.

În prezent, deși în orașe s-a instalat primăvara, la munte mai e zăpadă bună. Se schiază în condiţii foarte bune pe domeniul schiabil din Poiana Braşov, toate pârtiile fiind deschise. În zona superioară a pârtiilor din Postăvarul, zăpada măsoară 80 – 100 de centimetri, iar în partea inferioară, 70 – 90 de centimetri.

Comentarii

Ultimă oră