Sari la conținut
se-modernizeaza-dn-73

După mulţi ani de aşteptări în care s-au făcut doar reparaţii curente pentru a se mai acoperi gropile de pe DN 73 Braşov - Piteşti, artera a intrat, în sfârşit, în reparaţii şi în modernizare şi în judeţul nostru.

Astfel, după ce în urmă cu mai multe săptămâni, între Braşov şi Cristian, au fost realizate în suprafaţa carosabilă mai multe şanţuri pentru casetele de lărgire, recent au început şi lucrările mai ample, fiind efectuate săpături pentru consolidarea acostamentului şi realizarea casetei de lărgire a drumului.

Lucrările se efectuează pe tronsoane. Săptămâna trecută, au început lucrările la segmentul cuprins între Moieciu şi Fundata. De asemenea, luni, a fost deschis şi şantierul de pe tronsonul cuprins între Braşov şi Cristian, de la platforma industrială INA până la intrarea în comună.

Un al treilea segment pe care se efectuează astfel de lucrări este cuprins între Râşnov şi Tohanu Nou, unde se fac săpături pe două porţiuni de drum.

Singura variantă pentru a scăpa de aglomeraţia dintre Braşov şi Cristian, cauzată de aceste lucrări, este de a ocoli prin Ghimbav, pe DN 73B. În schimb, pentru a evita celelalte tronsoane pe care sunt deschise şantiere, nu există variante ocolitoare.

Comentarii

Ultimă oră