Sari la conținut
seara-cantecelor-de-munte-cu-trupa-calendar-

Iubitorii trupei CALEnDAR din Brașov și împrejurimi, au ocazia de a fredona împreună cu muzicienii favoriți „Cantece De Munte”, vineri, pe 17 noiembrie 2017, de la ora 20:00, în cochetul și primitorul local Bonanzza (Strada Zizinului nr. 5, Brașov).

Este primul concert al trupei în acest frumos loc așa că gazdele vă indică să faceți în prealiabil o rezervare fermă, fiind disponibile cu indulgență 80 de locuri.

În rest, programul știut: Cantece De Munte, voie bună, distracție și evident....să nu veniți mâncati fiindcă au gazdele cu ce vă alinta culinar. SOAREnDAR!

Bilet spectacol: 20 de lei
 Rezervare obligatorie.
 Rezervari: tel. 0368.459.801, 0725.013.736, 0756.528.485. E-mail: office@bonanzza.ro

................................................................................................................................................................


  Update: Gazdele au anunțat că sala s-a umplut pentru concertul de vineri și că mai sunt câteva rezervări ferme consistente peste. Astfel au decis să repete concertul duminică, 19 noiembrie 2017, începând cu ora 18.00 în același loc primitor. Deci, cine nu a prins loc vineri, mai poate duminică! SOAREnDAR!

...........................................................................................................................................


   Trupa CALEnDAR, este formată din doi montaniarzi iubitori de muzică (Lucian Ștefan, Marius Mandai), ce vă invită să vă bucurați de CÂNTECE DE MUNTE, în orice circumstanțe potrivite și în orice loc: fie la foc de tabără, fie la cabană, fie la evenimentele organizate în oraș!


  Marius urcă pe munte de 30 de ani și mai bine. De cele mai multe ori își ia și chitara cu el. Deși nu se consideră un virtuos al cântecelor de munte (și nu s-a ierarhizat niciodată) le iubește nemăsurat și este iubit la rându-i de către ascultători.


  Lucian, ceva mai efervescent, însă cu zece ani mai puțin de hoinărit pe munte, reușește să îmbine într-un anume fel, vocea și acordurile cu cele ale prietenului și colegului său, transformând astfel un simplu eveniment într-unul memorabil!


  Trupa are un repertoriu de CANTECE DE MUNTE și folk ... firește! Însă cine caută va mai găsi și alte influențe: „câteva etno, un pic de rock și-or mai găsi și alții altele ... :) ”


   Iar pentru că salutul lor este deja consacrat printre prietenii montaniarzi, dar şi printre ceilalţi iubitori de folk, vi-l transmit cu toată bucuria: « SOAREnDAR din partea trupei CALEnDAR, suflet drag! »

Comentarii

Ultimă oră