Sari la conținut

Seara Șlagărelor Românești la Centrul Cultural Reduta

seara-slagarelor-romanesti-la-centrul-cultural-reduta


  În realitatea actuală o piesă muzicală la moda, este denumita de toata lumea „HIT”. Însă a fost o vreme cand cântecele preferate erau numite „şlagăre ”.

Ai crede că noua generaţie nu mai are idee despre aşa ceva. Şi totuşi, deşi adolescenţii din ziua de azi, se dau în vînt după ce este la modă, iată că mai există copii şi tineri care cunosc şlagărele româneşti de altă dată.

Astăzi, vineri 21 octombrie, ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov, va avea loc spectacolul „Seara Șlagărelor Românești”, eveniment organizat de Asociația Kids Music Production în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta și Asociația Musicando con Adina Sima din Pitești.

Spectacolul va fi susținut de 13 tineri foarte talentaţi, mici artiști cu vîrsta cuprinsă între 7-18 ani, din Braşov şi Piteşti, care vor interpreta fiecare câte 2 piese, şlagăre nemuritoare, care au dăinuit peste timp.


   De la Braşov vor urca pe scenă Alexandra Băncilă, Denis Costea, Cătălina Neacşu, Sandra Stanilă, Maria Stroe şi Alexandra Hulban, iar de la Piteşti vor participa Ştefania Vorovenci, Alex Pârvu, Diana Ştefănescu, Alexia Niculae, Roberta Popa, Alexandra Simon şi Diana Stănciuleasa. Vor interpreta melodii nemuritoare, șlagăre celebre ale marilor artiști și compozitori români plecați la stele.


  Publicul brașovean iubitor de muzică românească este așteptat vineri 21 octombrie 2016 la Centrul Cultural Reduta, începând cu ora 19.00.

Intrarea este liberă.

Comentarii

Ultimă oră