Sari la conținut

Secretul Siberian al sănătăţii şi longevităţii

secretul-siberian-al-sanatatii-si-longevitatii

Recent savanţii ruşi au reuşit să restabilească reţeta veche a medicinii populare pe care locuitorii Siberiei şi Regiunii Altai o foloseau pentru tratarea diferitor maladii şio transmiteau din generaţie în generaţie. Această reţetă, în repetate rînduri, apărea deseori în notele cercetătorilor, care călătoreau în inima acestei regiuni misterioase a Rusiei. Experienţa de mii de ani a călugărilor tibetani, devenită proprietate a Rusiei în urma migrării popoarelor pe teritoriul Siberiei, efectele benefice ale componentelor produselor unice, puterea unică a naturii - toate acestea sunt înglobate în «Deseatisil Altaiskii» - 10 Puteri din  Altai.
Este cunoscut că Siberia este un loc binecuvântat, unde natura a creat cămară unică a bogăţiilor naturale. Nu în zadar „sănătate siberiană“ se consideră PUTERE şi LONGEVITATE date de NATURA însăşi. Mulţi consideră greşit că posibilitatea de a se folosi de darurile de nepreţuit ale naturii siberiene o au doar locuitorii din Taiga. Din fericire nu este aşa!
De mulţi ani savanţii ruşi activează minuţios pentru restabilirea reţetelor străvechi din Altai pentru a folosi resursele benefice ale naturii din Siberia şi Altai pentru binele omenirii.
Astfel a apărut miraculosul «Deseatisil Altaiskii» - sursă unică de forţă şi energie, soluţie activă împotriva multor maladii şi dăruind o viaţă fără durere.

«Deseatisil Altaiskii»-10 Puteri din  Altai - 10 componente naturale


Este un produs care imbina10 componente naturale, puterea de vindecare a multor din ele este cunoscuta inca din antichitate. Acestea sunt: mumio (răşină de munte din Altai), grăsime de bursuc, extract de ciupercă Chaga (Inonotus obliquus), concentrat din coarne de ren, ulei de nucă (Juglans regia), ulei din fructe de Armurariu (Silybum marianum), polen de flori, acid succinic(spirt de chihlimbar), propolis şi mierea din Ural.
Un produs similar nu mai există şi este puţin probabil ca în timpul nostru se va inventa înlocuirea soluţiei verificată de secole. Puterea lui constă în combinaţia unică a componentelor valoroase ca şi conţinut, care nu pot fi înlocuite cu altele, şi nici proporţiile lor nu pot fi modificate căci va avea de suferit eficacitatea produsului.
Astăzi mulţi sunt de părere că sănătatea nu poate fi cumpărată. Posibil fraza are sens, însă poate fi contrazisă deoarece oricine îşi poate procura «Deseatisil Altaiskii» care este în stare a uşura multe afecţiuni.


Efectul benefic «Deseatisil Altaiskii» este multiplu

Vă prezentăm doar câteva maladii în cazul cărora se poate administra:
Sistemul cardio-vascular: Se foloseşte la boli ca anghina pectorală, salturile tensiunii, aritmie, ca metodă profilactică împotriva accidentului vascular cerebral, infarct miocardic, previne apariţia tromboflebitei, varicelor şi aterosclerozei.
Aparatul locomotor: artrită, artroză, poliartrită, podagră, osteocondroză, hernii intervertebrale.
Sistemul nervos central: normalizează circulaţia sangvină craniană, stimulează revenirea după accident cerebral, sporirea capacităţii de muncă, atenţiei şi memoriei.
Sistemul digestiv: Se foloseşte în cazul gastritei stomacale şi colonului, maladiilor ficatului (hepatitei, cirozei), glandei biliare (colicistite, colelitiază), pancreatitelor, disbacteriozelor, rănilor colonului.
Sistemul endocrin: diabet zaharat, disfuncţiile glandei tiroide.
În caz de hemoglobină scăzută.
Sistemul respirator: tuse cronică, bronşită, astm bronşic, pneumonie, foarte bun efect în caz de tuberculoză, boli respiratorii acute, infecţii virale acute, gripă, anghină, moleşeală generală.
Sistemul urinar şi genital: boli ale rinichilor (pielonefrite, nefrite), vezicii urinare (cistite, uretrite) eroziune col uterin, tumoare benignă la femei, adenom, prostatită. Sporeşte în timp potenţa la bărbaţi.
Sistemul nervos periferic: radiculită, nevrită, nevralgie.
Maladii ale pielii: psoriazis, herpes, dermatită, eczemă, neurodermită, ulcer trofic.
Disfuncţia vederii şi maladiile oculare: glaucom, cataractă, conjuctivită, îmbunătăţeşte vederea.
Bătrîncea Cezar, 74 ani - Ploieşti
Am folosit „Deseatisil Altaiskii“ timp de 3 luni,adică am făcut 3 cure. Înainte aveam imunitatea foarte scăzută şi tensiunea arterială oscilantă. Am osteoporoză, reumatism, adenom de prostată cu micţii pe timp de noapte, circulaţia periferică proastă. Pe parcursul acestor 3 luni am observat că tensiunea arterială s-a reglat şi se men­ţine la valori normale, mi s-a reglat şi pulsul. Osteoporoza s-a ameliorat bine: înainte dacă mergeam 10 minute, vreo 5 minute trebuia să stau să mă odihnesc din cauza durerilor pe care le aveam la genunchi, acum merg fără să mă odihnesc, nu mai fac crize numai decât foarte rar, dar sunt suportabile. Nu mai obosesc atât de repede, urc scările. Acum dorm noaptea mai liniştit pentru că nu mai merg de 3-4 ori la toaletă,ci numai o dată, uneori de 2 ori pe noapte. Câmpul vizual uşor s-a stabilizat. Circulaţia periferică este spre îmbunătăţire; mă simt mai uşor şi mai energic fără să obosesc. Vă mulţumesc!!!
Ciobanu Alexanderina, 65 ani - Iaşi
Am folosit „Deseatisil Altaiskii“ 20 de zile, adică am făcut o singură cură. Primele efecte le-am simţit după prima săptămână şi anume s-au ameliorat durerile groaznice ce le aveam la pancreas. Am colicistită de la vârsta de 48 ani şi cu tot cu tratamentul  medicamentos tot mai aveam dureri, după aceasta cură mă simt mult mai bine. Voi lua în continuare acest produs cu mare încredere!!!
Preţul unui flacon este de 65 ron.
Pentru pensionari şi invalizi este de 60 ron.
TELEFOANE: 0368 433 505; 0744 805 532
0731 233 697; 0784 598 699; 0268 510 170

www.apifitopharm.com/eng/

Comentarii

Ultimă oră