Sari la conținut

Selfie-urile alb-negu la modă! O nouă provocare pe facebook!

selfiurile-albnegu-la-moda-o-noua-provocare-pe-facebook

Aţi observat în ultima vreme că pe aprope toate paginile de facebook apar poze alb-negru? E pur şi simplu o nebunie. Dar la modă. Lumea se întrece în a-şi posta selfie-uri alb-negru. Ce se întamplă? E o nouă "provocare" pe Facebook.

Nimeni nu poate explica exact de ce toată lumea postează fotografii alb-negru, dar curentul se tot întinde.

Noua "provocare" a devenit virală, pe Facebook. Mai exact, utilizatorii reţelei de socializare trebuie să posteze un selfie alb-negru şi să adauge hashtag-ul #challenge accepted (#provocareacceptată). Care este motivul?

Dacă alte campanii desfăşurate până acum pe Facebook aveau definit clar scopul, aceasta nu este la fel de bine "structurată".

Pe reţeaua de socializare au început să apară fotografiile alb-negru deseori însoţite doar de un hashtag: #challenge accepted, adică #provocareacceptată, fără amănunte suplimentare.

Doar câţiva internauţi au explicat în descrierea pozelor lor şi motivaţia gestului lor. Se pare că iniţial totul a plecat de la o campanie lansată pentru a susţine lupta împotriva cancerului. Dar scopul iniţial s-a pierdut, iar acum lumea doar urmează moda din amuzament, fără a se mai întreba "de ce". Este o provocare în care cineva pune o poză alb-negru şi etichetează la rândul său pe altcineva. Cine este etichetat trebuie să pună la rândul său o poza alb-negru.

Cei care postează selfie-uri alb-negru în general nu ştiu cine a lansat provocarea sau dacă ea este asociată şi unei campanii de strângere de fonduri sau evenimente caritabile. De fapt nimeni nu ne poate da explicaţia.

Cu toate acestea, valul de fotografii alb-negru postate de "prietenii"  din întreaga lume a devenit viral. Iar povestea asta, care ne amuză, ne prinde pe toţi rând pe rând, mai devreme sau mai târziu.

Comentarii

Ultimă oră