Sari la conținut

Seminar "altfel" la Braşov. Concurenţii au mers pe un covor de cărbuni încinşi

seminar-altfel-la-brasov-concurentii-au-mers-pe-un-covor-de-carbuni-incinsi

Dacă discursurile motivaţionale nu vă sunt pe plac, puteţi încerca ceva mai practic. 150 de pasionaţi de mişcare s-au întâlnit la Zărneşti, să se întreacă într-un maraton cu obstacole. Şi de parcă traseul de 7 kilometri nu ar fi fost de ajuns, participanţii s-au târât prin noroi, au cărat cauciucuri şi au sărit peste obstacole.

Tot mai mulţi oameni caută modalităţi extreme pentru a scăpa de anxietate şi a-şi recăpăta încrederea în sine. Pentru a-şi depăşi limitele, participanţii la un curs de motivare personala din Braşov au călcat pe un pat de jar încins. Alţii au alergat prin păduri pline cu tot felul de obstacole şi au cărat greutăţi ca să-şi învingă limitele.

Mersul pe un covor de cărbuni încinşi a fost metoda propusă de un trainer pentru o mână de oameni veniţi din toată ţara, care au încercat să scape de anxietate. După o sesiune de pregătire de cinci ore, curajoşii au păşit pe jar în încercarea de a căpăta mai multă încredere în ei înşişi.

In aceste conditii, nu e de mirare ca multi au preferat pur si simplu sa priveasca de pe margine. Organizatorii spun că sunt din ce în ce mai multe persoane participante la astfel de curse, ca să-şi spargă propriile bariere şi să scape de stres.

Comentarii

Ultimă oră