Sari la conținut

Ştiaţi că seminţele acestei plante sunt o sursă ideală de proteine vegetale şi de acizi esenţiali Omega 3 şi Omega 6?Cânepa, plantă cu tradiţie în cultura noastră populară, câştigă tot mai mult teren pe piaţa produselor naturale. Proteinele vegetale şi acizii Omega 3 şi Omega 6 din seminţele de cânepă ameliorează afecţiuni cronice precum diabetul şi hipertensiunea.Suplimentul pe bază de fibre din seminţe de cânepă curăţă colonul de toxinele acumulate şi previne formarea de noi depuneri. În acest scop se recomandă o cură de şapte zile pentru o detoxificare uşoară sau una de 21 de zile pentru o detoxificare profundă. Seminţele de cânepă sunt ideale pentru vegetarieni, înlocuind cu succes proteinele de origine animală. Au un gust similar cu acela al boabelor de pin şi de floarea-soarelui şi conţin un raport ideal, de 3 la 1, de acizi graşi esenţiali Omega 3 şi Omega 6. Bogate în magneziu, seminţele de cânepă alungă oboseala şi scad hipertensiunea arterială. Preţul unei pungi de un kilogram ajunge la 50 de lei.

Comentarii

Ultimă oră