Sari la conținut

Sensuri unice pe două străzi din cartierele Craiter şi Tractorul

sensuri-unice-pe-doua-strazi-din-cartierele-craiter-si-tractorul

Locatarii din cartierele Craiter şi Tractorul au depus la Primărie mai multe cereri de privind reglementarea traficului rutier, propunerile acestora urmând a fi analizate în şedinţa Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei Braşov.

Astfel, locatarii de pe strada Dacia solicită schimbarea sistematizării rutiere pe strada pe care locuiesc prin introducerea sensului unic de circulaţie pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Fochiştilor şi imobilul de la nr. 80.

Tot ei solicită amenajarea unor parcări de reşedinţă cu abonament, aliniate în spic sau la bordură, pe tronsonul străzii Dacia între numerele 16 – 80, mai exact în zona de case.

În Comisia de circulaţie se va discuta cererea Asociaţiei de Proprietari nr. 23 „Codrii Cosminului” care solicită avizul pentru sistematizarea circulaţiei în zona străzii Codrii Cosminului nr. 72 – 78 prin amenajare a două sensuri unice de circulaţie pe două alei de acces într-o parcare de reşedinţă.

Tot în cartierul Tractorul, dar pe strada Octavian Goga, Poliţia Municipiului Braşov – Biroul Rutier solicită avizul Comisiei de Circulaţie pentru amenajarea unei treceri pentru pietoni pe această arteră, după intersecţia cu strada Reconstrucţiei.

Comentarii

Ultimă oră