Compania portugheză Sonae Sierra a încheiat un contract de servicii de închiriere cu centrul comercial Magnolia din Răcădău, dezvoltat de compania britanică Miller Developments, ridicându-şi astfel portofoliul administrat pentru terţi la 125.600 mp.
Centrul comercial Magnolia are o suprafaţă totală închiriabilă de 7.600 mp şi a fost deschis în luna noiembrie 2006.
Renunţă la Grand Arena. Complexul Magnolia are printre chiriaşi companii precum Carrefour, United Colors of Benetton, Domo, House of Art, Leonardo şi Mondex. În prezent, în România, Sonae Sierra închiriază o suprafaţă totală de peste 196.000 mp, dintre care 125.600 mp pentru centre comerciale deţinute de către terţi. În acelaşi timp, contractul dintre Sonae Sierra şi mall-ul Grand Arena din Capitală expiră în luna mai şi nu va fi reînnoit.
Property management. Portughezii oferă şi servicii de property management, printre centrele comerciale administrate de portughezi numărându-se Grand Arena din Berceni, galeria comercială a Carrefour Militari şi River Plaza Mall. Sonae Sierra deţine 49 de centre comerciale la nivel internaţional şi adminitrează o suprafaţă totală de închiriat de peste două milioane de metri pătraţi.