Sari la conținut
set-cu-sebis-

A plouat cu goluri în amicalul dintre FC Braşov şi Naţional Sebiş. „Stegarii” lui Mihai Stere nu au avut nicio emoţie și și-au trecut în cont a treia victorie în jocurile de pregătire din această iarnă, 6-1 cu Naţional Sebiş. Cherecheş a deschis scorul din lovitură liberă în minutul 33 pentru oaspeți, dar Brașovul a întors rezultatul până la pauză graţie dublei reușite de Matei în minutele 41 şi 45+1. În partea a doua, galben-negrii s-au dezlănţuit. Istrofor a punctat pentru 3-1 în minutul 47. Rusu a majorat scorul în minutul 57, iar Horia Popa şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 75. Pe final, Pană a setat tabela la scor de tenis, iar Bogdan Rusu a irosit şansa dublei de la 11 metri.

„Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor. A fost o continuare a jocului bun pe care l-au făcut la Chiajna cu Rapid. Din păcate, în ultimele zile au apărut câteva accidentări, dar asta face parte din sport, trebuie să le luăm ca atare. Sper să-şi revină cât mai rapid şi să reintre în programul de antrenamente. Avem discuţii cu jucătorii pe care îi mai dorim, aşteptăm răspunsurile lor. Mai am nevoie de cel puţin un fundaş central, de un junior şi poate de un portar” - Mihai Stere, antrenor FC Braşov

Mihai Stere a folosit două echipe diferite în fiecare repriză.

FC Brașov R1: Mutu – Buga, Istrofor, Săftescu, Alupoaie – Avram, Vlad Munteanu, Codoban, Coman – Andor – Matei

FC Brașov R2: Căucă – Buga, Istrofor, Roşu, Vlad Munteanu – Cerlincă, Pană, Codoban, Coman – Andor - Rusu. Pe parcurs au mai intrat Horia Popa şi Negotei.

Următorul meci amical al Braşovului va fi tot pe teren propriu, vineri cu echipa de eşalon trei Unirea Jucu.

Comentarii

Ultimă oră