Sari la conținut

Sex: Semne clare că nu mai este interesat de tine

sex-semne-clare-ca-nu-mai-este-interesat-de-tine-

După îndelungi tatonări, orice relaţie atinge acel prag de stabilitate inevitabil. Odată ajunşi acolo unii bărbaţi se bucură de intimitate şi de noua etapă a relaţiei...

... în timp ce alţii resimt tot mai acut sentimentul de plictiseală şi vor să facă un pas înapoi. În cel de-al doilea caz senzaţia de îndrăgostire dispare, iar bărbatul suferă din pricina rutinei.

În viaţă există, din păcate, astfel de eşecuri sentimentale, în care unul dintre parteneri nu a ţinut pasul cu celălalt în privinţa sentimentelor investite în relaţie. Ţi se pare că iubitul tău a rămas în urmă la capitolul iubire?

1. Nu te mai sună la fel de des

Observi că uită să te sune în serile în care dormiţi separat, deşi înainte insista să vă spuneţi noapte bună la telefon. Este tot mai distant şi nu mai caută să-ţi împărtăşească din gândurile lui. Comunică tot mai rar cu tine.

2. Nu îl mai încântă obiceiurile voastre

Nu te mai pupă când se dă jos din pat, nu mai ieşiţi în oraş, nu mai faceţi duş împreună, nu-ţi mai aduce flori şi orice alte obiceiuri care vă înfrumuseţau relaţia.

3. Petreceţi mai puţin timp doar voi doi

Mai nou, ieşiţi doar cu prietenii, iar dacă tu ai o seară liberă, el nu se simte tentat să o petreacă doar cu tine. Îşi face alte planuri şi nu mai încearcă să profite de clipele în doi.

4. Nu mai este tandru

Dacă înainte te simţeai o femeie iubită în pat, acum te simţi folosită. Intuiţia îţi spune că totul a devenit pentru el o activitate fizică prin care se descarcă. Nu te mai copleşeşte cu gesturi tandre, caută doar să-şi satisfacă pornirile sexuale.

5. Nu îi mai pasă

Un bărbat îndrăgostit este mereu alert, chiar dacă s-a obişnuit cu iubita lui. Va continua să o impresioneze, să-i sară în ajutor şi să ţină competiţia la distanţă. Un bărbat neîngrijit, care te lasă să te descurci singură când ai o problemă, pentru care nu contează ce faci când nu eşti cu el, nu este un bărbat îndrăgostit!

Dacă îţi umbreasc relaţia asemenea semne de răcire, este important să-l confrunţi pe iubitul tău şi să-l întrebi ce mai simte pentru tine. Meriţi să afli adevărul şi să trăieşti o poveste de iubire autentică!

Comentarii

Ultimă oră