Sari la conținut
sezatoare-la-feldioara-povesti-de-100-ani

Primăria Comunei Feldioara şi Serviciul Cultură Tradiţională din cadrul Centrului Cultural „Reduta”, îi invită pe toți cei pasionați de tradițiile pur-românești (și mai ales cele din zona Brașovului) sâmbătă, 15 decembrie 2018, începând cu ora 09:00, la evenimentul „Şezătoare la Feldioara - Poveşti de 100 ani”.

Cea de-a doua ediţie a „Şezătorii la Feldioara” va aduce în prezent Poveşti de 100 de ani, poveşti din România Mare depănate de feldiorencele care vor repune în funcţiune un război de ţesut. Războiul a aparţinut doamnei Elena Coman (1917-2018) şi a fost donat de fiicele sale pentru viitorul muzeu din localitate.

Evenimentul face parte din seria proiectelor consacrate sărbătorii Centenarului României Mari la Feldioara,a explicat şeful Serviciului Cultură Tradiţională din cadrul Consiliului Judeţean, prof. Adrian Văluşescu.

„Şezătoare la Feldioara - Poveşti de 100 ani” (ediția a doua)se desfășoară sâmbătă, 15 decembrie 2018, între orele 9.00 și 14.00 la Căminul Cultural din Feldioara.

Comentarii

Ultimă oră