Sari la conținut
sfatul-cardiologului-clinicco-la-7-ani

Peste 12 mii de pacienți externați, 15 mii de examinări paraclinice, 13.000 de consultații, 1200 de operații pe cord deschis, peste 10.000 de coronarografii, 3500 implanturi de stent, peste 1500 de dispozitive implantabile: acesta este bilanțul a 7 ani de activitate medicală privată la Brașov a Spitalului de Cardiologie Clinicco.

În 26 februarie 2016, Spitalul de Cardiologie Clinicco aniversează 7 ani de activitate medicală, ocazie cu care și-a deschis porțile pentru publicul larg. Presă, bloggeri, medici de familie au putut face un tur al spitalului și sta de vorbă cu personalul medical.  În 2009, la Braşov se deschidea primul centru privat de cardiologie din ţară. 7 ani mai tîrziu, Spitalul de Cardiologie Clinicco Braşov continuă să fie singurul centru din regiune care operează pe cord deschis şi singurul centru abilitat care tratează pacienţii cu tulburări de ritm şi de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile. Dr. Mihai Ursu, șef secție Cardiologie Intervențională : Fiecare pacient ajuns la noi beneficiază de o analiză personalizată, fiecare dosar medical este analizat în echipă multidisciplinară, primind astfel indicaţiile medicale optime. Intervenţiile se fac cu tehnici moderne şi chirurgicale, iar dispozitivele implantabile pe care le folosim sunt de ultimă generaţie, de la cei mai importanţi producători mondiali, preţurile fiind accesibile iar costurile fixe, comunicate în mod transparent încă de la început.

Adrian Teciu, manager Spitalul de Cardiologie Clinicco: În clinica noastră există o preocupare permanentă pentru aplicarea şi respectarea cu maximă stricteţe a măsurilor de prevenire a infecţiilor nosocomiale prin asigurarea condiţiilor de igienă în toate spaţiile, respectarea circuitelor funcţionale, folosirea echipamentului de protecţie şi igiena mîinilor de către întreg personalul, igiena pacienţilor şi screeningul bacteriologic preoperator. Modul în care se efectuează curăţenia, dezinfecţia, sterilizarea este supravegheat şi controlat prin audit independent.

Îngrijire promtă şi tratament corespunzător nevoilor fiecărui pacient, intervenţii eficace şi competente, gardă permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacienţii să îşi revină după o spitalizare în urma unei intervenţii – asta primesc pacienţii Clinicco de 7 ani.

De 7 ani, Spitalul de Cardiologie Clinicco se află la Braşov pentru pacienţii cardiaci din regiune pentru a le oferi siguranţă şi stabilitate.

Spitalul de cardiologie Clinicco Braşov

Cardiologie Intervenţională
       Electrofiziologie şi dispozitive implantabile
       Chirurgie cardiovasculară
       Str. Şcolii nr. 8 Braşov,
       Recepţia Clinicco: 0268 44 55 44
       Internări Clinicco: 0733 008 195
       E-mail: cardiologie@clinicco.ro
       http://www.clinicco.ro/servicii-medicale/cardiologie

Comentarii

Ultimă oră