Sari la conținut

Sfatul optometristului: Lentilele progresive – soluţia perfectă pentru persoanele dinamice

sfatul-optometristului-lentilele-progresive-solutia-perfecta-pentru-persoanele-dinamice

Fiecare persoană care depăşeşte vârstă de 40 de ani, începe să fie dependentă de folosirea ochelarilor pentru aproape majoritatea timpului. Disconfortul acestui fenomen se manifestă atunci când pacientul este deja purtător de ochelari pentru distanţă şi activităţi uzuale precum şofatul, privitul la televizor, cumpărăturile sau cititul unui prospect de medicamente devin dificile, pentru că necesită alternarea celor două perechi de ochelari.

Care este soluţia propusă de specialiştii Best Optic ?- Lentilele progresive.

Ochelarii cu lentile progresive nu vă constrâng libertatea de vedere şi vă vor ajuta să aveţi o vedere fără compromisuri chiar dacă priviţi la televizor, lucraţi la calculator sau citiţi.

Lentila progresivă vă oferă o vedere impecabilă atât la distanţă, la aproape dar şi la zona intermediară, acest lucru datorându-se unei succesiuni de dioptrii în plan vertical asemenea unui degrade de culori. Există însă o multitudine de tipuri de lentile progresive, potrivite pentru fiecare pacient în parte, în funcţie de bugetul şi aşteptările acestuia, iar specialiştii noştri vă vor îndruma către alegerea corectă.

Tehnologia şi inovaţiile din domeniu au adus astăzi fabricarea lentilelor la cel mai înalt nivel.  Dacă în trecut lentilele erau fabricate în serie şi fiecare purtător trebuia să se adapteze la acelaşi tip de lentilă, astăzi lentilele sunt construite în funcţie de particularităţile purtătorului.

Cum alegem tipul de lentile potrivit?

În cabinetele Best Optic atât optometriştii cât şi consultanţii de vânzări vă vor recomanda  produse corelate cu activităţile şi stilul dumneavoastră de viaţă. Din portofoliul disponibil veţi avea posibilitatea de a alege de la variantele clasice la cele individualizate în funcţie de buget şi aşteptări.

Totodată, adaptarea cu lentilele progresive este influenţată de meticulozitatea şi parcurgerea tuturor paşilor care implică  parametrii tehnici. În cabinetele oftalmologice Best Optic dispunem de aparatură de ultima generaţie astfel încât comandarea şi montarea lentilelor progresive exclude orice eroare umană folosind doar sistemele inovatoare de centrare şi montare 3D.

În cabinetele Best Optic va aşteaptă o echipa tânăra, entuziastă, care vă va oferi soluţia perfectă pentru o vedere excelentă. Orica Măgdălina- Optometrist Best Optic Red.

Adrese BEST OPTIC

Comentarii

Ultimă oră