Campionul mondial Chris Pfeiffer a făcut o demonstratie de acrobaţie şi măestrie pe două roţi cum rar au văzut românii. S-a întâmplat la Zărneşti, în cadrul evenimentului BMW Motorrad România.
La petrecere au participat motociclişti din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Austria, Grecia, Slovacia şi Slovenia. Au fost testate noile modele GS de la BMW. Invitatul de onoare a fost campionul mondial Chris Pfeiffer. Acesta a moştenit pasiunea de la tatăl său, iar la cinci ani avea propria motocicletă. Nici accidentul pe care l-a suferit nu l-a speriat atat de tare încât să-l facă să se lase de acest sport şi nici vârsta, 42 de ani, nu l-au impiedicat să participe în continuare la competiţii. A fost campion mondial de 4 ori la stunt riding.
„O mulţime entuziastă, totul a fost perfect, mi-a plăcut show-ul. Oamenii din Germania cred că vin aici într-o ţară săracă, dar eu tocmai m-am plimbat aici cu elicopterul. Să nu mai vorbim că am luat un prânz delicios, iar festivalul este organizat într-o locaţie atât de frumoasă, în munţi, este ca şi cum aş fi acasă, în Alpi, e similar. M-am simţit extraordinar”, ne-a spus Chris Pfeiffer. „Sunt din Ploieşti şi am venit special pentru a-l vedea pe Chris Pfeiffer. E prima dată când particip la un astfel de eveniment. A fost superb, extraordinar, abia aştept a doua reprezentanţie”, ne-a spus unul dintre spectatori.