Sari la conținut

Şi-a recuperat geanta cu 3.200 de euro pe care o uitase în benzinărie

sia-recuperat-geanta-cu-3200-de-euro-pe-care-o-uitase-in-benzinarie

O femeie din Foşcani şi-a uitat rucsacul în care se aflau bani şi documente într-o benzinărie din Făgăraş, unde intrase pentru cumpărături, dar a avut noroc să îl poată recupera, după ce a sunat la Poliţia Locală.


   „La data de 10 ianuarie 2020, în jurul orelor 22.40, a fost primită o sesizare prin dispeceratul Poliţiei Locale Făgăraş, de la o persoană cu domiciliul în localitatea Focşani care sesiza faptul că, aflându-se în tranzit prin localitatea noastră, a oprit în statia OMV Făgăraş, în jurul orelor 21.20, pentru mici cumpărături. La plecare, aceasta şi-a uitat un rucsac de damă în care avea mai multe documente (carte de identitate, paşaport, permis de conducere, carduri bancare), precum şi o importantă sumă de bani (aproximativ 3.200 euro).


   Ne-am deplasat în staţia OMV unde am găsit rucsacul, ridicându-l pe bază de proces verbal, am anunţat telefonic persoana căreia îi aparţineau bunurile pentru a se prezenta la sediul Poliţiei Locale Făgăraş, pentru a putea intra în posesia acestora. În jurul orei 1.30, persoana s-a prezentat la sediul Poliţiei Locale Făgăraş, unde i-au fost restituite toate bunurile, mulţumindu-ne pentru promtitudinea şi ajutorul acordat”, au explicat poliţiştii locali făgărăşeni.

Comentarii

Ultimă oră