Sari la conținut

Simfonie de arome și sunete, pentru consumatorii de artă culinară și muzicală!

simfonie-de-arome-si-sunete-sub-tampa

Restaurantul „Sub Tâmpa” lansează o invitație pentru consumatorii de artă culinară și muzicală!

„Când ați avut ultima dată parte de o explozie de artificii, pe papilele gustative, în timpul unei călătorii muzicale?

În serile 27 și 28 noiembrie 2018 puteți să vă bucurați de o experiență desăvârșită, în care simțurile vor fi delectate de artiști dăruiți, Jacques Barnachon, chef bucătar francez listat cu o stea Michelin, Alexandra Fits (voce și pian) și Mariano Castro (chitară și pian)”.

Chef Jacques Barnachon

Prin îndrumarea tatălui său, Chef Barnachon și-a început activitatea la doar 14 ani, în calitate de ucenic al celebrului Chef Joël Robuchon, unul dintre cei mai mari bucătari ai planetei, cu cele mai multe stele Michelin – 32 și a continuat alături de vedete Michelin, dintre care pot fi amintiți Jean-Pierre Silva și Jean Crotet.

Membru activ al asociatiei Euro-Toques, organizație profesională internațională, care reprezintă elita Maeștrilor Bucătari din Europa și vicepreședinte pentru Franța la Euro-Toques France, asociație creată de celebrul Paul Bocuse, Chef Barnachon are toate ingredintele esențiale pentru un chef cu o stea Michelin: pasiune, sacrificiu, determinare, devotament și răbdare.

Restaurantul său din cadrul pensiunii din Franța, L’Etang du Moulin, este renumit pentru picioarele de broască și cel mai bun foie gras, caștigând de-a lungul timpului, premii semnificative.

Cercetarea sa pentru armonie de forme și culori, îi transformă vasele în picturi și aromele lui neașteptate, ne vor oferii senzații rare.

Preparatele alese ale meniului, vor fi puse în valoare de către sommelieri, care vor recomanda cele mai potrivite soiuri de vin, care pot fi comandate „a la carte”.

Concert Tănase fits Piaf: Maria Tănase și Edith Piaf, două voci vibrante, care au marcat perioada interbelică, readuse în actualitate!

Melodiile ,,privighetoarei cântecului românesc” și ale „micuței vrăbii”, vor fi reinterpretate de Alexandra Fits, considerată ambasadoarea cântecului francez. Va fi acompaniată de argentinianul Mariano Castro, muzician nominalizat de două ori la Latin Grammy Awards (2009 și 2010).

Organizatorii ne asigură că și gusturile muzicale cele mai sofisticate vor fi delectate: „Cei trei artişti complotează pentru încântarea tuturor simţurilor!”


  Spectacolul de muzică și gust va avea loc la Restaurantul „Sub Tâmpa” (Aleea Tiberiu Brediceanu, Aleea pietonala de sub Tampa, Brașov).


   Doritorii pot alege seara, marți sau miercuri, 27 sau 28 noiembrie 2018. Rezervare se poate face la tel: 0740 316 661.

Comentarii

Ultimă oră