Sari la conținut

Simona Halep: Nu sunt foarte dezamăgită că nu m-am calificat

simona-halep-nu-sunt-foarte-dezamagita-ca-nu-mam-calificat

După ce a fost eliminată încă de la faza grupelor de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a declarat că nu e foarte dezamăgită că nu s-a calificat, chiar a făcut pe cât posibil să dea tot ce are mai bun.

"Genunchiul este ok şi nu am de gând să vorbesc despre el. (...) Am luptat până la final şi sunt împăcată cu mine însămi.

Nu sunt fericită. Este dezamăgitor când nu pot fi la turaţie maximă, dar asta este viaţa. Nu sunt foarte dezamăgită că nu m-am calificat. Am venit aici şi am dat tot ce am avut. Atât am putut în acest turneu şi de-abia aştept să revin la anul. Acest turneu a fost un bonus pentru mine. La jumătatea sezonului nu credeam că voi fi aici. Sunt a treia oară consecutiv aici, dar nimic nu se schimbă în legătură cu sezonul meu", a spus Simona, în cadrul unei conferinţe de presă, conform Digi Sport.

"Kuznetsova e pe val. I-am văzut meciul aseară. Este incredibilă. Face o treabă incredibilă. Eu pe ea o văd învingătoare. Sper că va avea puterea să joace până la final. Am spus de la început că oricine poate câştiga. După cum se vede, toată lumea are victorii. Kerber are o şansă bună să câştige. Mă voi uita la finală de acasă", a adăugat Halep,

Comentarii

Ultimă oră