Sari la conținut
sinucidere-pe-aleea-constructorilor

Şoc pentru locatarii unui bloc de pe Aleea Constructorilor. O vecină de-a lor a fost găsită spânzurată, luni după-amiază.  Femeia avea 42 de ani, locuia singură şi lucra ca asistentă la secţia Cardiologie  a Spitalului judeţean. Colegele ei de muncă sunt cele care au descoperit tragedia, după ce aceasta nu a ajuns la serviciu şi  nu a răspuns nici la telefon. Vecinii  cred că datoriile şi problemele de sănătate ale mamei ei ar fi motivele care au determinat-o să recurgă la un asemenea gest extrem.
Braşoveanca nu lipsea de la muncă fără un motiv întemeiat. Luni, însă, colegele ei n-au dat de ea nicicum, aşa că au mers acasă la ea. Îngrijorate că nu răspunde nimeni, acestea au sunat la 112.  “Era colega noastră de mulţi ani. Mi-e greu să vorbesc despre ea şi am numai lucruri bune de spus. Ştiam că avea probleme cu banii dar nu este un motiv ca să facă acest gen” a spus Florina Ilie, asistentă medicală la Cardiologie, Spitalul Judeţean Braşov.
„Colegii mei au pătruns în apartament prin exteriorul blocului, urcând pe scara maşinii de pompieri, femeia fiind găsită spânzurată în bucătărie“, a declarat locotenentul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.  “Datorii mari nu avea la întreţinere însă am înţeles că ar fi făcut un mic împrumut  că o avea pe mama ei foarte bolnavă, internată la Târgu Mureş. Am stat de vorbă cu ea săptămână trecută, mi s-a părut un pic bulversată, schimbată” a spus Maricica Manea, administrator bloc. Femeia locuia singură şi mai avea un frate. Trupul ei neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Medicină Legală, pentru necropsie, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.  

Comentarii

Ultimă oră