Sari la conținut
soldati-goi-in-sprijinul-lui-harry


Peste 12.000 de persoane s-au alaturat unui grup creat pe Facebook, denumit "Un salut in pielea goala, pentru printul Harry".

Soldati sau admiratori ai armatei si-au facut fotografii in pielea goala, decente insa, fara expunerea partilor intime, pe care le-au postat pe Internet, cerand ca printul Harry sa nu fie pedepsit pentru "escapada nudista" din Las Vegas.Unii, mai indrazneti, au lasat la o parte orice pudoare si au adoptat pozitia lui Harry, atunci cand a fost surprins de camerele de fotografiat.
Dupa publicarea pe Internet a cliseelor surprinse cu printul Harry la Las Vegas, in urma unei partide de biliard "pe dezbracate", reprezentantii monarhiei au apelat la Press Complaints Commission (PCC), organismul de control al presei britanice, pentru a impiedica aparitia fotografiilor in presa scrisa.

Acest lucru nu s-a intamplat, deoarece cotidianul cel mai citit din Marea Britanie, "The Sun", a postat o poza cu printul Harry dezbracat chiar pe prima pagina, invocand libertatea presei: "Am publicat fotografiile deoarece cititorii nostri au dreptul sa le vada. Acesta este motivul pentru care am reluat aceasta poveste simpla", s-a justificat "The Sun".

Comentarii

Ultimă oră