Sari la conținut

Soldaţii răniţi, operaţi la Spitalul Militar

Doi dintre cei trei militari răniţi în explozia de la Cincu au fost operaţi la Spitalul Militar Braşov. Medicii au reuşit să le scoată schijele din abdomen, torace şi membre.

Cel de-al treilea, care a suferit răni mai uşoare, nu a avut nevoie de nicio intervenţie chirurgicală. Potrivit unor surse medicale, cei doi militari au fost operaţi la câteva ore după ce au fost aduşi de la Făgăraş la Braşov. În prezent, pacienţii se află în stare stabilă şi sunt în afara oricărui pericol. Cei trei militari răniţi sunt Dănuţ-Marian Florea, Claudiu-Constantin Vulpoiu şi Tudorică- Răzvan Plai.
Trei morţi. Marţi, în jurul orei 12.30, în timpul desfăşurării unui exerciţiu cu trageri de luptă, în Poligonul Cincu, un proiectil a explodat în ţeava unui aruncător de 120 mm, iar în urma incidentului trei militari şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi. Cei şase militari cu gradul de caporal fac parte din Batalionul 26 Infanterie „Neagoe Basarab”. Trupurile celor trei soldaţi morţi au fost aduse, marţi, la Laboratorul de Medicină Legală din Braşov, de unde, în cursul zilei de miercuri, au fost transportate la Craiova, la Batalionul 26 Infanterie.

Comentarii

Ultimă oră