Sari la conținut

Soluția pentru administrarea asociației de proprietari - Digital Property Brașov

solutia-pentru-administrarea-asociatiei-de-proprietari-digital-property-brasov

Administrarea unei asociații de proprietari presupune cunoștințe în domeniul, dar și asumarea unei responsabilități majore. Astfel de servicii oferite asociațiilor de proprietari sunt de interes major întrucât sarcinile specifice revin specialiștilor.

Digital Property Brașov este un reper pentru cei interesați de un astfel de ajutor, o companie românească ce oferă servicii de administrare complete în Brașov, reprezentând o alternativă transparentă a variantei clasice de administrare.

Acest model de afacere a intrat în atenția asociațiilor de proprietari începând cu anul 2018, când au fost puse bazele societății Digital Property din Brașov. Este inovator prin faptul că oferă beneficiarilor posibilitatea de a fi în temă legat de tot ceea ce privește o astfel de administrare, prin intermediul unei platforme digitale. Astfel, se asigură transparența totală a serviciului de management, fiecare dintre proprietari având posibilitatea de a realiza verificări a situației cotelor, spre exemplu, indiferent de ora accesării.

Platforma pune la dispoziție un avizier online, ce poate fi accesat prin aplicația mobilă dedicată. Orice asociatie de proprietari ce colaborează cu această societate o poate contacta în orice moment, respectiv poate accesa datele privind spațiul de locuințe.

Serviciile de administrare a asociației de proprietari online - la mare căutare

Chiar dacă există și posibilitatea de a beneficia de astfel de servicii în varianta standard - offline - preferințele se îndreaptă către cea online, adaptată special omului modern. De altfel, plata poate fi realizată după cum este mai ușor pentru fiecare: online - din contul pe care îl are fiecare proprietar pe site-ul digitalproperty.ro, prin aplicația Deskis, prin POS sau cash la sediul societății, respectiv la terminalele PayPoint.

Motivele pentru care este recomandată o astfel de colaborare sunt diverse. În primul rând, grija privind administrarea revine experților, care se vor ocupa de fiecare aspect ce îl presupune aceasta.

Digital Propertydin Brașov este un reper datorită flexibilității ce o prezintă publicului interesat. Vine cu soluții pentru fiecare entitate, adaptate astfel ca fiecare colaborare să fie fructuoasă și să mulțumească în cel mai mic detaliu.

Interesul specialiștilor este ca printr-o astfel de experiență, administatorii să aibă deplină încredere că partea de management imobiliar nu va fi neglijată, ci vor găsi întotdeauna totul pus la punct, cu justificări detaliate pentru fiecare acțiune.

Motivele pentru care recomandarea vizează administrarea digitală sunt numeroase. Prin utilizarea unei astfel de platforme, sunt eliminate acele riscuri pe care le poate presupune administrarea clasică a asociațiilor de proprietari. Toate informațiile sunt disponibile digital, cu date specifice, care să înlăture orice îndoială, legată de orice aspect.

Astfel de servicii se adresează atât proprietarilor din Brașov, cât și din împrejurimile orașului, acolo unde nu există posibilitatea de a fi administrate personal sau unde se dorește externalizarea acestor sarcini.Acestea vizează atât administrarea contabilă a asociației de proprietari, cât și pe cea tehnică, alături de partea de casierie.

În cadrul Avizierului Online despre care s-a amintit, fiecare membru al asociației regăsește informații privind situația completă personală, raportat la asociația de proprietari. Poate vizualiza situația financiară a contului, aici se pot introduce indexurile contoarelor de apă, pot fi verificare facturile la utilități și cheltuielile comune ale asociației, poate fi realizată plata online a datoriilor către asociații. Membrii primesc notificări în fiecare lună privind plata cotelor și introducerea indexului. Și alte astfel de informații utile sunt la dispoziția asociației de proprietari.

Cât despre partea de casierie, responsabilitățile privind încasările și gestionarea contribuțiilor revin specialiștilor. Tot în responsabilitatea acestora intră și managementul cheltuielilor, care se vor realiza doar de comun acord între membrii asociației de proprietari.

Alături de asociație se stabilește un program convenabil de încasare, fapt ce se va include în contractul încheiat privind administrarea. Posibilitățile de a realiza plata sunt de asemenea numeroase. După cum reiese și din informațiile oferite pe site-ul Digitalproperty.ro, aceasta se poate face cash sau card, prin aplicația mobilă, online, precum și în cont colector prin transfer bancar, după cum este mai potrivit pentru fiecare.

Cei interesați pot afla mai multe despre această sferă de servicii atât online - pe www.digitalproperty.ro, cât și intrând în contact direct cu un reprezentant al societății. Datele de contact sunt disponibile in cadrul site-ului.

Comentarii

Ultimă oră