Sari la conținut
sorin-cartu-pleaca-de-la-brasov-

FC Braşov e în cădere liberă!

Fără gol marcat în ultimele patru partide, fără punct câştigat în ultimele trei jocuri, stegarii sunt acum şi fără antrenor principal!
Eşecul suferit de FC Braşov în meciul cu Pandurii (0-1) l-a determinat pe Sorin Cârţu să nu mai ezite în a-şi prezenta demisia. Iniţial, antrenorul îşi exprimase dorinţa de a pleca de sub Tâmpa după umilinţa din Gruia (0-5), însă fusese întors din drum de patronul Ioan Neculaie.

Unii ratează, alții marchează...

FC Braşov a pierdut jocul de aseară de pe Tineretului, dar rezultatul este unul min­cinos! Cel puțin asta ar rezulta după numărul ocaziilor de gol avute de cele două formații.
Şut Batin, scoate greu Mingote (min. 10) ! Lovitură de cap Cr. Munteanu, reflex de senzație Mingote, şut Batin scoate încă odată Mingote!!! (min. 19). Iulian Popa (min. 46 şi 58, faze trase la indigo) singur la 12 metri, central, şuturi dezamăgitoare !). De partea cealaltă şut înşelător Maxim, scos greu de Taborda (min. 35) şi... gol Lemnaru min.87.

„Nu vreau să-mi distrug viața!”

Sorin Cârţu n-a rezistat pe banca formaţiei FC Braşov şi şi-a dat demisia după 5 partide la cârma echipei. Tehnicianul este dezamăgit de jocul echipei şi de ineficienţa în faţa porţii şi a decis să renunţe.
„Nu mai are rost să continui, n-am discutat cu domnul Niculae, dar le-am cerut celor de la club să facă actele pentru încetarea colaborării. M-am săturat să pierdem jocuri ratând ocazii clare, nouă ne trebuie 20 de ocazii ca să dăm un gol. Avem un lot subţire şi valoric şi numeric. Sunt unii care n-ar merita să joace, dar n-am pe cine să bag în locul lor. Nu vreau să-mi distrug viaţa! M-am grăbit când am venit şi am zis că echipa are potenţial. Fanii au contribuit la decizia mea, scandează meci de meci «demisia». Nici jucătorii nu pot să se exprime în asemenea condiţii. Azi şi cu Petrolul nu trebuia să pierdem, doar cu CFR am jucat foarte slab” a declarat Cârțu la finalul partidei de aseară.


Revine Adi Szabo?

Cârțu se va întâlni astăzi cu Ioan ­Neculaie şi cel mai probabil colaborarea va lua sfârşit. „Cred totuşi că va conduce antrenamentul programat pentru ora 11.30, după care va discuta cu patronul. Aşa este, mi-a transmis ca în cursul di­mi­neții să mă ocup da acte, pentru rezilierea contractului” a spus directorul general al galben-negrilor, Ioan Stamatopol.
După noul eşec de la nivelul băncii tehnice, este de aşteptat ca Adrian Szabo (noua manta de vreme rea a clu­bului ?), să se ocupe cel puțin până la finele anului de echipă.

Comentarii

Ultimă oră