Sari la conținut

Spaţiile policlinicii stomatologice, de vânzare

spatiile-policlinicii-stomatologice-de-vanzare

Consiliul Județean Brașov continuă demersurile privind vânzarea spațiilor din imobilul de pe strada Diaconu Coresi nr. 1 (fosta policlinică de stomatologie).

Pe de o parte, continuă procesul de vânzare - cumpărare, în cazul medicilor care au avut contracte de concesiune cu Consiliul Județean Brașov și care și-au exprimat optiunea de a-si cumpăra cabinetele medicale prin procedura negocierii directe.

În ședința de plen a Consilului Județean, de vineri, se va supune aprobării vânzarea prin licitație publica cu strigare a spatiilor medicale ramase libere, a unui spațiu comercial , a unui birou administrativ și a mansardei imobilului

Acest proiect de hotarare va contine si imputernicirea executivului de a intocmi Regulamentul de vanzare a spatiilor medicale prin procedura licitatiei publice cu strigare conform dispozitiilor OUG nr 68/2008.

După cum ați mai fost informați, întreaga procedură de vânzare fiind transparentă, evaluarea făcută de un expert, la solicitarea Consiliul Județean Brașov și aprobată în ședința de plen din martie 2013, pentru imobilul din strada Diaconul Coresi, este de aproximativ 900.000 de euro.

Banii obținuți din vânzarea acestui imobil vor fi folosiți în exclusivitate pentru lucrările de modernizare a Spitalului Județean Clinic de Urgență Brașov.

Mariana Câju,

Consilier Județean

Președintele Comisiei de Sănătate
                                                                                                     a Consiliului Județean Brașov

Comentarii

Ultimă oră