Sari la conținut
spectacol-caritabil-de-balet-la-reduta-

Publicul braşovean este invitat joi, 23 octombrie 2014, de la ora 18, la Centrul Cultural „Reduta”, la un altfel de spectacol. „Zbor întrerupt” este un balet contemporan, cu un mesaj inedit, tulburător şi care îndeamnă la meditaţie; mesajul acestuia poate fi perceput nu doar din prisma unei persoane care are capacitatea de a înţelege trecutul, prezentul şi viitorul, dar şi din al cuiva care nu este înzestrat cu acest dar, ba mai mult, are şi o dizabilitate. Pe aceştia din urmă, asociaţiile THEOEMYDOR şi RAZĂ DE SPERANŢĂ, cu dăruire din suflet, îi ajută să vină în lumea noastră, nu doar pentru a o cunoaşte, ci şi pentru a fi acceptaţi de noi. „Zbor întrerupt” poate fi o lecţie de viaţă.

În rolul principal din acest spectacol este Dorin Mirea, prim-balerin la Opera Braşov, tată al unicului său copil, diagnosticat cu autism. Alături de el, soliştii de balet ai aceleiaşi instituţii braşovene: Diana Drăgan, Cristina Rotundu, Melania Condoiu, Mihai Uţă. Coregrafia: Genoveva Breaz.

Preţul unei invitaţii este 30 de lei şi se poate achiziţiona cu o oră înaintea începerii spectacolului la Centrul Cultural „Reduta” sau se poate rezerva la tel: 0722/391 279 sau la 0746/046 466.

Comentarii

Ultimă oră