Sari la conținut

Spectacol caritabil pentru trubadurul de pe Republicii

spectacol-caritabil-pentru-trubadurul-de-pe-republicii

După ce  10 ani i-a încântat cu chitara sa pe braşovenii şi pe turiştii care se plimbau prin centru, acum trubadurul latino-american de pe Republicii are nevoie de ajutor. În urmă cu ceva vreme, Humberto Aguilar a  suferit un accident vascular şi a rămas paralizat pe partea dreaptă  Până la acest eveniment nefericit, din banii câştigaţi din cântat a putut să-şi întreţină familia pe care şi-a făcut-o la Braşov Acum, însă, a venit rândul lui să fie ajutat.  Câţiva artişti vor organiza  un show caritabil pentru Umberto.
Humberto Aguilar s-a născut în 1954 în Chile unde a fost  profesor de muzică, dirijor de cor şi membru într-o formaţie. De la vârsta de 24 de ani, a ales să cutreiere lumea. În tot acest timp, nu a încetat să cânte la chitară. În Braşov, s-a stabilit de 10 ani. Aici s-a căsătorit şi are o fetiţă de 8 ani.

În urmă cu ceva timp, trubadurul de pe Republicii, cum îi spun braşovenii, a suferit un accident vascular şi nu-şi mai poate mişca partea dreaptă. Până la acest accident din banii strânşi din cântările de pe Republicii sau de prin puburi a putut să-şi întreţină familia. Câţiva artişti vor să-l ajute  vor susţine un eveniment caritabil, iar banii strânşi vor fi donaţi lui Humberto. Concertul va avea loc  joi, 31 ianuarie, de la ora 19, la, teatrul Museion din Piaţa Enescu, nr. 2. Intrarea costă 20 de lei şi include un CD cu melodii cântate de Humberto Aguilar.

Vezi mai jos un interviu cu povestea lui Humberto Aguilar şi de ce s-a stabilit la Braşov.

Comentarii

Ultimă oră