Sari la conținut

Frumusețe și energie la Râșnov - „Campionatul Naţional de Majorete”

spectacol-de-frumusete-si-energie-la-rasnov-campionatul-national-de-majorete

Sâmbătă, va fi atmosferă incendiară în centrul Râşnovului! Majorete din toată țara se vor întrece într-un Campionat Naţional!

Sâmbătă, 13 mai 2017, începând cu ora 9.00, la Râşnov va avea loc cea de-a zecea ediţie a Campionatului Naţional de Majorete.

Echipe din întreaga ţară vor concura pentru câştigarea a 20 de cupe şi 350 medalii de aur, 20 de cupe şi 350 de medalii de argint şi 20 de cupe şi 350 medalii de bronz.

Organizatorii anunţă pentru acest an categorii de concurs pentru majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baton, cheerleading / cheer dance şi majorete hobby/show.

Evenimentul va reuni 57 de echipe de majorete care vor demonstra într-un concurs-spectacol inedit frumuseţea şi graţia acestei forme de exerciţiu fizic. Anul acesta au fost introduse secţiuni noi de concurs şi categorii de vârstă, iar limitele de timp pentru echipe au fost schimbate. Aproximativ 900 de adlescenti sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment. Echipele care vor face spectacol vin din: Abrud, Alba-Iulia, Alexandria, Baia-Mare, Bistriţa-Năsăud, Bucureşti, Buzău, Câmpeni, Câmpia-Turzii, Cluj-Napoca, Floreşti, Focşani, Giurgiu, Gherla, Moldoviţa, Panciu, Ploieşti, Pucioasa, Reşiţa, Sulina, Slobozia, Târgovişte, Zalău. Dar vor participa desigur și râșnovencele noastre.

Echipa de majorete din Râşnov este favorită la titlu şi are în palmares numeroase performanţe. În 2014 a participat la competiţia naţională „Cheerleading” cu trei echipe, la trei categorii de vârstă: cadete, juniori şi seniori şi a reuşit o performanţa deosebită, câştigând locul I la toate cele trei categorii. Majoretele de la Râșnov mai au în palmares două titluri de campioane naţionale, un titlu de campioane balcanice, şase locuri I la diverse concursuri şi o prezenţa în semifinala „Românii au Talent”. Majoretele de la Râşnov au participat ți la la emisiunea „România Dansează”.

Amplul eveniment se va desfăşura pe pietonalul din centrul istoric al Râşnovului. Organizatori sunt Asociaţia de Majorete din România, Clubul Sportiv Olimpic Cetate Râşnov şi Primăria Râşnov.

În urma cu 3 ani pe 2 iunie 2013 - a mai avut loc în zona noastră Campionatul Naţional de Majorete, desfăşurat chiar la Braşov. A fost prima şi singura ediţie de până acum, organizată tot de cătrei cei de la Râşnov. De data aceasta competiția se mută la Râșnov!

Doritorii de spectacol, de frumusețe, grație, sport și energie sunt așteptați sâmbătă, 13 mai 2017, începând cu ora 9.00, pe pietonalul din centrul istoric al Râşnovului.

Comentarii

Ultimă oră