Sari la conținut
spectacol-estival-la-teatrul-particular-brasov

Joi, 9 august 2018, de la ora 19.00, la Teatrul Particular Braşov va avea loc un spectacol estival, piesa „4 Femei la Poliţie”, cu actriţa Dorina Roman într-un one woman show.

O comedie spumoasă, 4 roluri savuroase, în care actriţa face un adevărat tur de forţă printre personaje, interpretând fiecare „doamnă”.

Dezida Coşovete, Mimicela Zurgălău, Nineta Sorcoveanu şi Ţuşca Wilmoş, sunt „invitate” la secţia de poliţie pentru un mic „interviu”. Femei simple, dar cu vise măreţe, neîmplinite, îşi varsă oful în faţa domnului comisar, încercând să-l îmbuneze şi chiar să-l cucerească.

Spectacolul a avut loc în urma unei invitații speciale la Zilele Culturii la Buşteni, în 2015, 2016, 2018, fiind jucat pentru elevii de la Centrul de Excelenţă Ploieşti 2016, precum şi în programul „Școala Altfel” pentru diferite şcoli şi licee din Braşov.

Spectacolul s-a jucat în prezența strănepoatei autorului, doamna Pușa Petrosanu și a nepotului Mareșalei Teatrului Românesc, Doamna Marioara Voiculescu, actrita Dorina Roman fiind felicitată de aceștia.

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0799 977 357.

Comentarii

Ultimă oră