Sari la conținut

Spectacolul ''Lacul lebedelor pe gheaţă'' va avea două reprezentaţii la Patinoarul Olimpic

spectacolul-lacul-lebedelor-pe-gheata-va-avea-doua-reprezentatii-la-patinoarul-olimpic

În premieră la Braşov, pe 8 februarie 2013 vine spectacolul ''Lacul lebedelor pe gheaţă'' susţinut de trupa de renume internaţional IMPERIAL ICE STARS.
La cererea publicului vor avea loc două reprezentanţii la Patinoarul Olimpic, prima de la ora 16.30 şi a doua la  ora 20.00.
Biletele sunt puse în vânzare la Patinoarul Olimpic Braşov. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro. Preţul biletelor variază între 50 şi 250 lei.
Echipa de patinatori  “The Imperial Ice Stars” a adunat de-a lungul timpului peste 250 de medalii şi a impresionat de fiecare dată publicul cu salturi spectaculoase, elemente acrobatice din competiţiile olimpice combinate cu măiestrie cu jocuri de lumini, flăcări pe gheaţă, zăpadă, magie şi nostalgie.
Producţia ''Lacul lebedelor pe gheaţă'' s-a pus în scenă în peste 22 de ţări din Noua Zeelandă până în Scoţia, între 2010 şi 2012.  “The Imperial Ice Stars sunt pentru patinaj ceea ce Cirque de Soleil sunt pentru circ – inspiraţie, originalitate şi teatru măreţ” Sunday Telegraph - Sydney
Închipuiţi-vă o echipă formată din 26 de campioni europeni, mondiali şi olimpici, în marea lor majoritate proveniţi din fosta URSS, veniţi în faţa dumneavoastră nu doar pentru a prezenta un triplu lutz, dublu toe-loop sau salturi quadruple, ci pentru a da viaţă unei poveşti de dragoste între un prinţ şi o fecioară lebădă.
Sursă de inspiraţie a capodoperei “Lacul Lebedelor” este o veche legendă rusă în care se povesteşte despre transformarea unor prinţese în lebede de către un vrăjitor rău, al cărui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui prinţ.

Comentarii

Ultimă oră