Sari la conținut

Spectacolul „Prin lumea muzicii de film”, din nou pe scena Operei Brașov

spectacolul-prin-lumea-muzicii-de-film-din-nou-pe-scena-operei-brasov

Datorită succesului deosebit de care s-a bucurat săptămâna trecută spectacolul „Prin lumea muzicii de film”, precum și datorită afluenței mari a publicului, acesta va fi reluat sâmbătă, 18 noiembrie , de la ora 18.30, în Sala Operei.

Soliștii, corul și baletul Operei Brașov, acompaniați de pian, vor face o incursiune muzicală în coloanele sonore ale celor mai îndrăgite pelicule din istoria cinematografiei: „Pe aripile vântului” - unul dintre cele mai vizionate filme din istorie, „Casablanca”, considerat unul dintre cele mai bune filme ale secolului XX, „Luminile rampei”– scris, produs și regizat de Charlie Chaplin, musical-ul „Sunetul muzicii”, „Romeo și Julieta” , „Love Story”, „Nașul” sau „Titanic”.

Melodiilor de neuitat din toate aceste filme le vor da viață soliștii Operei Brașov.

Concepția și conducerea muzicală a acestui spectacol original îi aparține maestrului Ovidiu Mezei, cel care îi va acompania la pian pe artiști.

Coregrafia este semnată de Ramona Mezei.

Prezentarea acestui eveniment va fi făcută de aceeași Irina Margareta Nistor, redutabil critic de film, dar și cea mai îndrăgită și cunoscută voce de pe casetele video din vremea regimului anterior.

Prețul biletelor este 20 lei, respectiv 10 lei.

Comentarii

Ultimă oră