Sari la conținut

Spectaculoase păpuși gigant vor defila joi pe strada Mureșenilor din Brașov

spectaculoase-papusi-gigant-in-piata-sfatului-acestea-vor-defila-joi-pe-strada-muresenilor

  Păpuși gigantice în Piața Sfatului din Brașov. Acestea vor defila joi pe strada Mureșenilor!

Joi, 5 decembrie 2019, când, conform tradiției, vine Moș Nicolae, copiii sunt invitați în Piața Sfatului, pentru a participa la un eveniment care le este dedicat exclusiv, în cadrul programului „Brașov - Oraș din poveste“.


    Cel mai spectaculos moment al serii va fi parada păpușilor-gigant, prezentată de Teatrul „Colibri“ din Craiova.

Parada va porni din Livada Poștei și va urca pe strada Mureșenilor până în Piața Sfatului, iar copiii vor putea interacționa cu păpușile și păpușarii. La scena din Piața Sfatului, programul special pregătit pentru Moș Nicolae, include un moment oferit de Teatrul de păpuși „Arlechino” din Brașov, dar și o serie de recitaluri susținute de copii brașoveni care au câștigat concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică.

După întâlnirea cu păpușile - gigant, copiii vor putea urmări, tot pe scena din Piața Sfatului, spectacolul „Planeta Veselă”, cel mai proaspăt proiect pentru copii din România.


   De asemenea, ca în fiecare zi a Târgului de Crăciun din Piața Sfatului, copiii vor putea participa și la atelierele susținute de artiștii și meșteșugarii participanți la târg.

 Programul serii de 5 decembrie 2019:


Ora 16.00 - parada păpușilor-gigant, pe traseul Livada Poștei-Piața Sfatului (Teatrul „Colibri“ din Craiova). Păpușile vor rămâne în Piața Sfatului și vor interacționa cu copiii până la ora 18.30;
Ora 16.30 - Spectacol al Teatrului de păpuși Arlechino, Brașov (40 minute);
Ora 17.10 - Recitaluri ale copiilor brașoveni care au câștigat concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică;
Ora 17.40 - „Planeta veselă” - spectacol pentru copii.

Comentarii

Ultimă oră