Sari la conținut

Yovov nu mai vine
Steaua este expertă în a rata transferuri ce păreau a fi rezolvate. După ce Ouon are şanse mici să mai ajungă în Ghencea, şi transferul lui Yovov pare că a căzut. Directorul financiar al lui Levski Sofia, Constantin Bajdekov, a anunţat că Hristo Yovov va continua la formaţia pregătită de Georgi Ivanov. Atacantul bulgar a acceptat chiar diminuarea contractului, care este valabil până în vară.
Adio Benzema
Real Madrid s-ar putea despărţi de francezul Benzema care nu a reuşit să se impună pe Santiago Bernabeu. Marile echipe ale Europei speră să dea lovitura şi să profite de situaţia fostului atacant al Lyonului. Spaniolii anunţă că Milan şi Inter au intrat pe pista Benzema. Interesul italienilor vine însă într-un moment nepotrivit: accidentarea lui Higuain îl va ţine pe argentinian departe de teren timp de trei săptămâni, iar fostul jucător al Lyonului speră să demonstreze că merită să fie titular.
Şania e în lot
Antrenorii naţionalei masculine de handbal, Vasile Stângă şi Sorin Toacsen, au stabilit lotul oficial cu care România va evolua în grupa a II-a de calificare, din Finlanda, pentru play-off-ul CM din 2011, printre jucători aflându-se şi interul Alin Şania. Alin Şania s-a transferat la campioana Emiratelor Arabe Unite, Al-Wasl, la finalul lunii octombrie a anului trecut, fiind suspendat şase etape de FR Handbal, care a invocat că handbalistul nu a răspuns convocării la echipa naţională, pentru că a plecat să-şi negocieze transferul. Suspendarea a expirat, iar jucătorul a revenit în lotul naţional. Între 15 şi 17 ianuarie, tricolorii vor juca în ordine, cu Marea Britanie, Finlanda şi Bosnia, pentru singurul loc calificant în play-off-ul Campionatului Mondial din 2011.
Olimpiadă la Barcelona
Oraşul spaniol Barcelona va candida pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2022, a anunţat primarul Jordi Hereu. Barcelona a mai găzduit o ediţie a JO, dar de vară, în 1992. Capitala catalană îşi va prezenta candidatura sub numele de "Barcelona-Pirinei", a declarat Hereu, care a explicat că jocurile vor fi organizate la Barcelona şi în staţiunile de schi din Pirinei. La 30 de ani după JO din 1992, Barcelona vrea să retrăiască visul olimpic, este pregătită şi are experienţa necesară. Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) va alege oraşul gazdă a JO-2022 în vara anului 2015.
Vrea  în Ardeal
Mijlocaşul Nicolae Dică, transferat în această iarnă de CFR Cluj, a declarat că îşi dorea foarte mult să joace pentru gruparea ardeleană. „Îmi doream foarte mult să joc la această echipă. Când a plecat Trică mi-a păstrat tricoul cu numărul 10 şi cred că se bucură că am ajuns să-l îmbrac. Am jucat opt ani în România şi am prins doar vreo două-trei meciuri în Cupa României. De data aceasta sper să o câştig şi să câştigăm şi campionatul. Ar fi senzaţional să joc din nou în Liga Campionilor, de data aceasta în tricoul CFR-ului", a spus Dică.
Ţânţarul e mulţumit
Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar a declarat că nu este deloc deranjat de eventualitatea ca Ioan Andone să preia şefia băncii tehnice şi că este de multă vreme în anturajul echipei, fiiind dispus să colaboreze cu oricine stabileşte conducere clubului. „Nu am fost deloc deranjat de povestea cu Andone. Le-am spus conducătorilor, şi în privinţa lui Andone şi a oricărui jucător pe care îl doresc la Dinamo, că sunt bineveniţi. Nu am anunţat că aş vrea să plec. Lumea e nebună. Eu nu am vorbit cu nimeni despre asta. Din contră am spus conducerii că poate să-l aducă pe Andone sau pe oricine altcineva, sunt bineveniţi. Eu pot să lucrez cu oricine, sunt dinamovist cu ştate vechi şi nu există niciun fel de probleme", a declarat Ţălnar.
În probe
Joshua Tudela nu este singurul jucător venit în probe la Steaua. Alături de yankeu au mai sosit un mijlocaş iranian de 22 de ani, Omid Shokoufandeh şi un brazilian - Roberto Moreira Linck, poreclit Beto(21 de ani). Cei doi au intrat în programul de pregătire al echipei secunde, fiind atent monitorizaţi de Leo Strizu şi Dumitru Dumitriu, care vor face un raport complet al evoluţiei celor doi în pregătiri. Dacă această analiză va fi favorabilă, există şanse ca aceştia să rămână în România.

Comentarii

Ultimă oră