Sari la conținut

Sportivii Kids Tâmpa, campioni la Youth Cup Badminton Cup Novi Sad 2020

În ciuda faptului că este o secție nouă în proiectul ACS Kids Tâmpa Brașov, cea de badminton își arată deja primele rezultate.

Astfel, sportivii de la gruparea „alb-albastră” au participat zilele trecute la o puternică competiție internațională în Serbia, în orașul Novi Sad, denumită International Youth Cup.

Supervizați de pe margine de antrenorul-coordonator, Dan Stegaru, brașovenii au reprezentat una din surprizele competiției, obținând trei titluri de campion și un loc 2. Astfel, Călin Grăjdieru a ieșit campion la categoria sa de vârstă, U13, atât la proba de simplu, cât și la proba de dublu (unde l-a avut ca partener pe David Sinculeț de la CSS Bacău), în vreme ce Maxim Iacob s-a impus la categoria U11 la simplu, iar la dublu, categoria U13, a terminat pe locul 2 (alături de Dragoș Niță de la Andriany Piatra Neamț).

„Sunt niște rezultate foarte frumoase, care ne onorează și ne bucură foarte mult. Am muncit mult în ultima perioadă, chiar dacă a fost un an mai atipic, cu această pandemie, dar sunt foarte fericit pentru copii. Evoluția lor îmi dă încredere că suntem pe un drum bun și că putem face lucruri frumoase”, a declarat Dan Stegaru.

Antrenorul de la poalele Tâmpei a ținut să le mulțumească, partenerilor din echipele de dublu, celor de la Sergiana, We Play și Kelme pentru sprijinul oferit.

Comentarii

Ultimă oră