Sari la conținut
sprijin-pentru-maternitatea-brasov

A început campania de înfrumuseţare a Maternităţii din Braşov! Astfel a fost decorat noul ambulatoriu şi în curând urmează să fie pictate şi alte saloane din incinta unităţii medicale. Mai mult, a fost donat şi un televizor pentru recepţia spitalului. Acest lucru s-a făcut cu sprijinul reprezentanţilor unui centru comercial din oraş.

Picturile au fost realizate de o artistă tânără pe nume Ana Estera. Mămicile se pot bucura acum şi de un televizor modern amplasat în recepţia spitalului. Acest dar a venit tot din partea centrului comercial braşovean. În campanie s-au implicat şi specialiştii Asociaţiei Happy Moms.

Reprezentanţii Asociaţiei Happy Moms, care strâng fonduri pentru copiii abandonaţi în maternitate şi vor realiza cămăşi de noapte pentru doamnele care aleg să nască aici. Tot ei vor organiza şi cursuri gratuite  pentru câteva mămici.

Asociația Happy Mums se implică în relația cu Maternitatea, oferind cursuri gratuite pentru mamele cu venituri modeste pe probleme de alăptat și masaj al bebelușului. Mai mult, reprezentanţii Asociaţiei Happy Moms vor realiza cămăşi de noapte pentru mămicile care vor naşte în unitatea medicală braşoveană şi vor strânge fonduri pentru copiii abandonaţi în maternitate. Cu aceşti bani se vor cumpăra scutece şi lapte praf pentru micuţi.

Evenimentul a fost îndulcit şi prin prezenţa Tortului de Ciocolată și a zânei Adriana, care se implică mereu în astfel de acţiuni.

Campania va continua şi cu alte acţiuni caritabile.

Comentarii

Ultimă oră