Sari la conținut

SPUNE ”NU” DISFUNCȚIEI ERECTILE, SPUNE ”DA” PLĂCERII SEXUALE

spune-nu-disfunctiei-erectile-spune-da-placerii-sexuale

Spectrul impotenței
Seara trecută ți-a lăsat un gust amar. Ai încercat să faci dragoste cu femeia iubită, dar erecția s-a lăsat așteptată. Ți se întâmplă din ce în ce mai des în ultimul timp și stima de sine îți scade pe zi ce trece. Apetitul sexual îți scade dramatic, nu mai ai chef de nimic, ai stări de anxietate, intri în
depresie.


Potrivit datelor statistice, unul din zece bărbați suferă de disfuncție erectilă. Aceasta apare, în general, în jurul vârstei de 60 de ani și poate avea mai multe cauze. Sunt incriminate alimentația nesănătoasă, stresul, lipsa mișcării, bolile cronice de care suferă bărbatul respectiv. Impotența
poate să apară și la vârste mai tinere, dar, în general, în astfel de cazuri, factorul responsabil este mai mult de ordin psihologic.

Ce-i de făcut?

Te confrunți de ceva timp cu disfunția erectilă, dar ți-e jenă să te prezinți la medic, iar de ”pastila albastră” ți-e cam teamă. Ai auzit că are efecte adverse și reacții secundare și nu vrei să scapi de o problemă și să dai de alta.


Remediile naturale pe bază de plante sunt soluția ideală de combatere a disfuncției erectile. Montant de la Alevia este cel mai complex supliment alimentar special conceput pentru bărbați. Plantele din compoziția produsului potențează viața sexuală și performanțele sexuale masculine pe cale naturală. Potențează viața sexuală prin intensificarea dorinței sexuale și a senzațiilor resimțite. Plăcerea este îndelungată și intensă datorită proprietăților afrodisiace. Prin creșterea cantității de testosteron, apetitul sexual este stimulat. Oferă erecție de durată. Susține spermatogeneza. Produsul este conceput pentru bărbații cu o viață sexuală normală, pentru mai multă plăcere, împlinire și rezultate sexuale remarcabile, precum și pentru cei care se confruntă cu disfuncția erectilă.


Bărbații cu probleme cardiace trebuie să consulte, însă, medicul înainte de a lua Montant, deoarece poate avea efecte vasomotorii (creșterea pulsului și travaliului cardiac asociate activității sexuale). De asemenea, bărabații cu afecțiuni hepatice sau renale trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu administrarea produsului. Montant nu se administrează împreună cu băuturi alcoolice.


Cum se administrează Montant?
Montant este un spliment alimentar care îți stimulează energia fizică, psihică și sexuală. Te ajută să duci o viață sexuală normală și să îți satisfaci partenera ca în vremurile bune. Se poate lua un comprimat de 2 ori pe zi, dimineață și la prânz, preferabil pe stomacul gol. Produsul se poate folosi și ocazional, 2 comprimate cu 3 ore înainte de actul sexual. Administrarea zilnică are efecte maxime pentru performanța masculină.

Montant 30 cp Alevia este un produs certificat, care poate fi comandat pe site farmnatur.ro.

Comentarii

Ultimă oră