Sari la conținut
srivegheaza

Potrivit unor informații apărute în presă, în cadrul Serviciul Român de Informații a fost alcătuită o structură secretă, numită ”PSI”, a cărei scop este controlul mental de la distanță. Tehnica prin care se poate reuși aceast lucru se numește ”Remote Viewing”.

Ziarul Național scrie că PSI se află în directa subordine a lui George Maior, iar ofițerii care fac parte din această structură s-au ”antrenat” în Statele Unite ale Americii în baze CIA.
În urma cu peste cinci ani, SRI se lansa în primele experimente în sensibilul domeniu al parapsihologiei, principalul serviciu secret al țării încercând să se pregătească astfel pentru așa-numitul „război al minții”, care se desfășoară acum la nivel global, între diversele agenții secrete. La acel moment, inițiatorii proiectului chiar au și lăsat să scape ceva amănunte în presă despre acest subiect, dar cum opinia publică a reacționat cu o cruntă bășcălie, s-a hotărat ca „nebunii” să nu mai fie recunoscuți niciodată oficial. Conform informațiilor intrate în posesia noastră, procesul de selecție a durat doi ani, după care cei mai capabili dintre aspiranți au fost trimiși sub aripa ocrotitoare a CIA, scrie enational.ro
Ce este tehnica ”Remote Viewing”. Oreste Teodorescu a explicat pentru De Ce News că această tehnică se referă la controlul de la distanță al minții. „Remote Viewing se referă la controlul de la distanță al minții. Este vorba de anumite antrenamente care se fac, dar care nu sunt suficiente. Persoana care reușește această tehnică, se naște cu această capacitate. Prin această tehnică se poate induce unei persoane să aibă un anumit comportament, fără ca aceasta să realizeze. Spre deosebire de manipulare, care atinge partea emoțională a persoanei trecând de filtrul rațiunii,  Remote Viewing acționează direct în subconștient”, a explicat Oreste. El a declarat, pe de altă parte, că nu crede că SRI ar avea o asemenea strctură pentru simplu fapt că România nu a investit bani în cercetare.
„Se știe deja că România nu a investit aproape niciun ban în astfel de cercetări, spre deosebire de SUA, Rusia, Japonia, Anglia”, a mai spus el.
Cercetările în domeniul parapsihologiei au început încă de la începutul secolului și au dat roade rapid. Atât SUA, cât și Rusia, China sau Coreea de Nord au investit masiv în astfel de experimente.

Comentarii

Ultimă oră