Sari la conținut

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat. Prezintă o slăbiciune accentuată

starea-de-sanatate-a-regelui-mihai-sa-agravat-prezinta-o-slabiciune-accentuata

Starea generală de sănătate a Regelui Mihai (96 de ani) s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o „scădere semnificativă a rezistenţei”, a anunţat, luni dimineaţa (6 noiembrie 2017), într-un comunicat de presă, biroul de presă al Casei Regale.

Principesa Moştenitoare Margareta s-a deplasat în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai, se mai arată în comunicatul de presă: „Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au revenit în Elveţia duminică seara, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale”.

„Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestăţii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui şi pentru a primi sfatul lor în circumstanţele actuale”, a comunicat Casa Regală.

Regele Mihai a împlinit 96 de ani în 25 octombrie 2017. A decis să se retragă din viaţa publică în luna martie a anului 2016, după ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazat şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, Casa Regală urmând să fie reprezentată în toate acţiunile publice de către fiica sa Margareta. De atunci, Regele a pierdut-o pe Regina Ana, care s-a stins din viață, la 1 august 2016 (la vârsta de 92 de ani).

Comentarii

Ultimă oră