Sari la conținut

Primul meci de verificare din cantonamentul pe care îl desfăşoară în Turcia a adus şi prima victorie celor de la FC Braşov. “Galben – negrii” au întâlnit pe Partizan Belgrad, campioana Serbiei. Stegarii nu s-au lăsat deloc impresionaţi de cartea de vizită a celor de la Partizan Belgrad (una dintre cel mai titrate echipe din Serbia, cu 21 de titluri de campioană şi 11 cupe naţionale în vitrină) şi au închis tabela la 3-0. În stagiul din Antalya, elevii lui Viorel Moldovan vor mai juca două partide amicale cu Mattersburg (Austria, mâine) şi cu Karpatîi Lvov (Ucraina, vineri).
Hadnagy, omul meciului. Atacantul stegarilor a fost ieri omul potrivit la locul potrivit. A punctat pentru 1-0, în mintul 10, cu un şut de la 10 metri, din lateral stânga. Două minute mai târziu, Hadnagy l-a servit perfect pe Marian Cristescu, care a înscris din apropierea porţii sârbilor. La 2-0, galben-negrii au mai avut alte ocazii importante ocazii de gol. Mai întâi Robert Ylieş a lovit bara porţii lui Partizan în minutul 50, iar minute mai târziu, Dorel Zaharia nu l-a putut bate pe portarul sârbilor într-o situaţie de unu contra unu. FC Braşov a fost echipa care a făcut legea pe teren, condiţii în care s-a făcut 3-0 în minutul 58: noua achiziţie a stegarilor, peruanul Landauri a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă iar Robert Ylieş a transformat cu siguranţă.    

Rui Duarte la Steaua? Steaua susţine că îl va transfera pe Rui Duarte de la FC Braşov, care nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei de două săptmani. Patronul Stelei Gigi Becali a discutat sâmbătă cu Dinu Gheorghe şi se pare că cele două grupări vor ajunge la un acord pentru un transfer în schimbul a 700 de mii de euro. “Acum dau pe Duarte 500 de mii. Mâine aveţi banii ăştia în cont !” a transmis finanţatorul Stelei, preşedintelui executiv de la FC Braşov, Dinu Gheorghe, în cadrul unei emisiuni televizate. “ Mai pune 200 de mii Gigi, şi îl ai ! “ a fost replica lui Dinu “Vamă”


Stegarii se întorc sâmbătă. Revenirea la Braşov a galben-negrilor este programată pentru data de 30 ianuarie. Elevii lui Viorel Moldovan vor sta acasă până pe 5 februarie, dată când se vor întoarce în staţiunea Lara din Antalya, pentru al doilea stagiu al iernii. Până pe 12 februarie, când vor reveni în ţară, „galben-negrii" au programate 3 meciuri amicale, pe 6, 8 și 11, cu adversari ce urmează a fi stabiliţi.

Comentarii

Ultimă oră