Sari la conținut

Staţia RATBV „Liceul Tractorul” mutată temporar

statia-ratbv-liceul-tractorul-mutata-temporar

Conducerea RATBV a anunţat că o perioadă, mijloacele de transport în comun de pe liniile 2, 7, 8, 9 şi 15, pe sensul de deplasare spre capătul de linie „Rulmentul”, nu vor mai opri în staţia „Liceul Tractorul”, ci într-o staţie provizorie, aflată la circa 200 de metri de aceasta, în zona sensului giratoriu aflat în construcţie.

„Măsura a fost luată din considerente legate de siguranţa călătorilor şi este determinată de lucrările de extindere a Străzii 13 Decembrie”, a anunţat reprezentantul operatorului de transport.

În aceste condiţii, la deplasarea spre terminalul „Rulmentul”, autobuzele şi troleibuzele de pe liniile 2, 7, 8 şi 9 vor opri în staţia „Tractorul”, ulterior în staţia provizorie, iar apoi în staţia „Coresi”. De asemenea, autobuzele de pe linia 15 vor opri în staţia „Tractorul” şi ulterior în cea provizorie, după care în staţia „13 Decembrie”.

Graficele de circulaţie ale mijloacelor de transport de pe liniile amintite nu vor fi afectate de această modificare, au precizat reprezentanţii RATBV.

Comentarii

Ultimă oră