Sari la conținut
steaua-a-luat-supercupa

Steaua a câştigat primul trofeu al sezonului 2013-2014. Aseară, pe Arena Naţională din capitală, campioana României, a trecut fără probleme de câştigătoarea Cupei, Petrolul Ploieşti şi a închis tabela la 3-0.

Golurile roş-albaştrilor au fost reuşite de Nikolici '21, Szukala '32 şi Pintilii '41.În minutul 29, Yamissi l-a faultat în careu pe Nikolici şi a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat, iar centralul Ovidiu Haţegan a acordat penalti pentru Steaua.

Lovitura de la 11 metri a fost însă ratată de Bourceanu. La meci au asistat 29.459 spectatori, între care şi aproximativ 5.000 de fani ploieşteni.Jucătorii echipei Steaua au primit Supercupa României, de la fostul internaţional Miodrag Belodedici.

La începutul festivităţii, fostul arbitru internaţional Kyros Vassaras (Grecia) a premiat brigada de la Supercupa României.

De asemenea, tehnicianul Cosmin Olăroiu i-a înmânat un premiu pentru fair-play în stagiunea precedentă actualului antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, după care, cei doi au salutat împreună galeria Stelei.

Cel mai bun jucător al meciului a fost desemnat stelistul Mihai Pintilii.

Comentarii

Ultimă oră