Sari la conținut
steaua-ataca-europa-league

Stuttgart are un început slab de sezon, profită Steaua? Nemții au un start slab de sezon şi steliştii ştiu asta. De partea cealaltă adversarii spun că ştiu totul despre gruparea din Ghencea! Steaua joacă tare: Laurențiu Reghecampf pregăteşte o surpriză pentru primul meci din grupele Europa League, el urmând a folosi o formulă de echipă inedită! Meciul dintre Stutgart şi Steaua va avea loc joi, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv
Becali comandă, “Reghe” mută… După ce în ultimele zile patronul a insistat să fie făcute anumite schimbări în formula de start, Reghecampf va renunța la sistemul 4-2-3-1 şi va trece la 4-3-3. Teoretic mai ofensiv, acest nou sistem este folosit de Reghecampf  în încercarea de a betona defensiva. "Reghecampf  va încerca ceva inedit. Va schimba sistemul. Dar vor fi surprize mari! Bourceanu şi Pintilii nu vor fi amândoi pe teren", a anunțat Becali. Astfel, Steaua în sistemul 4-3-3 va fi o echipă defensivă, cu trei mijlocaşi la închidere, "roş-albaştrii" urmând a se baza, foarte probabil, doar pe contraatacurile purtate în viteză de "aripile" Adi Popa şi Chipciu. Primul "11" pe care îl va folosi Reghecampf la Stuttgart ar putea arăta astfel: Tătăruşanu - Latovlevici, Szukala, Chiricheş, Georgievski - Bourceanu, Gardoş (Prepeliță), Filip - Chipciu, Ad. Popa - Nikolici.
Şvabii sunt pregătiți… Bruno Labbadia, antrenorul lui Stuttgart, a prefaţat întâlnirea cu Steaua  amintind principalii jucători ai "roş-albaştrilor" care i-au atras atenţia. “Am urmărit partida cu FC Vaslui, când Steaua a condus şi a pierdut la final, deşi a jucat foarte bine. Este o echipă foarte robustă. Am avut scouteri şi la partida pe care au câştigat-o uşor la Iaşi. Ne-am luat măsuri şi sper să nu avem probleme, ştim foarte multe lucruri despre adversarii noştri”, a spus tehnicianul şvabilor. Mijlocaşul care a oferit două pase decisive în ultima etapă de campionat pentru Steaua, Adi Popa, se numără printre jucătorii care l-au impresionat pe Labbadia. "Îl ştiam pe Szukala, care a jucat la Munchen 1860 şi Alemannia Aachen, dar i-am remarcat acum pe Chipciu, Rocha şi Tănase, jucători care pot face diferenţa. Mi-a plăcut foarte mult şi Popa, care a intrat la un moment dat în repriza secundă a ultimei partide de campionat şi a făcut diferenţa" a mai spus Labbadia.
Probleme pentru nemți. Antrenorul lui Stuttgart a vorbit şi despre problemele de lot cu care se confruntă echipa sa. “Serdar Tasci şi Christian Molinaro sigur nu vor putea juca împotriva Stelei. S-au pregătit uşor în ultima vreme, dar nu sunt încă la nivelul pe care îl presupune un meci de o asemenea importanţă. Probabil că nici Tim Hoogland nu va putea intra în defensivă, dar am un lot numeros la dispoziţie, iar cei care vor intra trebuie să facă faţă la fel ca titularii” a declarat Labbadia.
Gigi, desființat de presa germană! Presa din Germania e atrasă mai mult de Gigi Becali decât de jucătorii lui Reghecampf. Nemţii i-au făcut un portret patronului Stelei, pe care îl prezintă ca fiind cel care taie şi spânzură la echipă, fără să ţină cont de nimic. "Becali, care patronează Steaua din 2003, joacă rolul unui preşedinte, manager şi antrenor, chiar dacă pe hârtie sunt alte persoane ce ocupă aceste posturi. El este conducătorul absolut", scrie Stuttgarter Zeitung. Germanii consideră un record ceea ce "a realizat" Becali la Steaua, să schimbe 8 antrenori din iunie 2009 şi până în prezent.

Comentarii

Ultimă oră